KYK'da Superbox kullanmak

teomanata74

Decapat
Daha fazla  
KYK yurduna Superbox almayı düşünüyoruz. Fakat aklımda bazı soru işaretleri var. İlki ben Turkcell'iyim ve internet yurt yoğunluğu artınca internet aşırı yavasliyor. İkincisi 4.5G 2-3 diş çekiyor. Aldığımız modem daha iyi internet çekmesine yardımcı olur mu? 3 kişi kullanacağız ne kadar oyun oynarken zorlanırız? Ben 4.5G'yi 15-20 Mbps alıyorum hattımdan bizim odamızın internet problemini çözer mi? (Sınırsız tarife alacağız)

Son düzenleyen: Moderatör:
Turkcell çekmiyorsa tavsiye etmem. Bizim yurtta da kullananlar var ve memnunlar. Ancak burada Turkcell iyi çekiyor. Yurdunuzda başka kullananlar varsa onlara sormanız daha iyi olur. Bölgeden bölgeye değişiyor çünkü.

Turkcell çekmiyorsa tavsiye etmem. Bizim yurtta da kullananlar var ve memnunlar. Ancak burada Turkcell iyi çekiyor. Yurdunuzda başka kullananlar varsa onlara sormanızı tavsiye ederim.
1 odada var ama hangi oda olduğunu bulamadık

İfadeler: GKD
1 odada var ama hangi oda olduğunu bulamadık
Hocam 4.5G yoğunluktan dolayı burada da çok çekmiyor. Ancak telefonunuz için konuşuyorum, 4.5G'yi ayarlardan kapattığınızda biraz daha rahat kullanabiliyorsunuz aklınızda bulunsun. Superbox'ta öyle bir ayar var mı bilmiyorum ancak varsa denenebilir.

Telefon konusunda çok problemim yok ama. Yağmur yağınca internet yavaşlıyor. Binada çok aktiflik olunca internet yavaslıyor. Superbox alsak 1 yıl taahhüt 800 aylık çekip cekmeyecegi muallak. Türk Telekom magnet için gittik ilk ay modem+SIM kart için 3.3 k istediler. Kaldık işin ortasında...

İfadeler: GKD
Hepimizin durumu aynı valla.

Aldım hocam net olarak demeliyim ki 2 kişi olarak girilmeli. Hız çok oynuyor.Asla oyun oynatmaz (online). Video için falan çok ideal. 1 yıl taahhüt sıkıntı. Bir şekilde gidiyor vallahi.

Aldım hocam net olarak demeliyim ki 2 kişi olarak girilmeli. Hız çok oynuyor. Asla oyun oynatmaz (Online). Video için falan çok ideal. 1 yıl taahhüt sıkıntı. Bir şekilde gidiyor vallahi.

Anladığım kadarıyla vasatın üstü . Sağlık olsun hiç yoktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…