6kaps9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2.929 Çözümler 8 13 Eylül 2023 #1 Deprem bölgesinde olduğum için mi? Ayrıca herhangi bir belge istenmemektedir yazıyor, kimliğim yeterli mi?
Deprem bölgesinde olduğum için mi? Ayrıca herhangi bir belge istenmemektedir yazıyor, kimliğim yeterli mi?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.890 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 13 Eylül 2023 #2 6kaps9 dedi: Eki Görüntüle 1942734 Deprem bölgesinde olduğum için mi? Ayrıca herhangi bir belge istenmemektedir yazıyor, kimliğim yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Sevindim keşke sadece size değil tüm öğrencilere ücretsiz olsa. Belgeleri sen arayıp sorarsan daha doğru bilgi alırsın bence.
6kaps9 dedi: Eki Görüntüle 1942734 Deprem bölgesinde olduğum için mi? Ayrıca herhangi bir belge istenmemektedir yazıyor, kimliğim yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Sevindim keşke sadece size değil tüm öğrencilere ücretsiz olsa. Belgeleri sen arayıp sorarsan daha doğru bilgi alırsın bence.
6kaps9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2.929 Çözümler 8 13 Eylül 2023 #3 spriggan dedi: Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Sevindim keşke sadece size değil tüm öğrencilere ücretsiz olsa. Belgeleri sen arayıp sorarsan daha doğru bilgi alırsın bence. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz barınmam burs almamı etkiler mi? Her şeyden faydalanabilecek miyim?
spriggan dedi: Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Sevindim keşke sadece size değil tüm öğrencilere ücretsiz olsa. Belgeleri sen arayıp sorarsan daha doğru bilgi alırsın bence. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz barınmam burs almamı etkiler mi? Her şeyden faydalanabilecek miyim?