B batmanlı72 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 67 5 Ekim 2025 #1 KYK Wi-Fi oturum açma ekranına atmıyor. Ettim, etmedim, çözümü bulamadım. "wifi.gsb.gov.tr"ye de kendim girince de sayfayı açmıyor. Çözümü nedir? Sadece benim telefonumdan olmuyor.
KYK Wi-Fi oturum açma ekranına atmıyor. Ettim, etmedim, çözümü bulamadım. "wifi.gsb.gov.tr"ye de kendim girince de sayfayı açmıyor. Çözümü nedir? Sadece benim telefonumdan olmuyor.
Thalasa Decapat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #2 batmanlı72 dedi: KYK Wi-Fi oturum açma ekranına atmıyor. Ettim, etmedim, çözümü bulamadım. "wifi.gsb.gov.tr"ye de kendim girince de sayfayı açmıyor. Çözümü nedir? Sadece benim telefonumdan olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bazı sağlayıcılarda Chrome veya Safari'de problem çıkabiliyor. Biz Mozilla üzerinden yapıyorduk. Belki yardımı olur.
batmanlı72 dedi: KYK Wi-Fi oturum açma ekranına atmıyor. Ettim, etmedim, çözümü bulamadım. "wifi.gsb.gov.tr"ye de kendim girince de sayfayı açmıyor. Çözümü nedir? Sadece benim telefonumdan olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bazı sağlayıcılarda Chrome veya Safari'de problem çıkabiliyor. Biz Mozilla üzerinden yapıyorduk. Belki yardımı olur.