Marloxe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.966 Çözümler 7 21 Aralık 2021 #11 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Kullanmasını bilene yetiyor ya, yurt ücreti ya da kirayı saymazsan tabii ki. Onları sayarsan maaş bile kurtarmaz İstanbul'da. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım hiç öğrenci olmadın. Ya da fiyatlar hakkında hiç bir bilgin yok. Boş atmıyorum.
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Kullanmasını bilene yetiyor ya, yurt ücreti ya da kirayı saymazsan tabii ki. Onları sayarsan maaş bile kurtarmaz İstanbul'da. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım hiç öğrenci olmadın. Ya da fiyatlar hakkında hiç bir bilgin yok. Boş atmıyorum.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 21 Aralık 2021 #12 Marloxe dedi: Hocam sanırım hiç öğrenci olmadın. Ya da fiyatlar hakkında hiç bir bilgin yok. Boş atmıyorum. Genişletmek için tıkla... Aksine birebir içindeyim, bizzat harcamalarımdan yola çıkarak konuşuyorum. Daha çok içinde olamazdım.
Marloxe dedi: Hocam sanırım hiç öğrenci olmadın. Ya da fiyatlar hakkında hiç bir bilgin yok. Boş atmıyorum. Genişletmek için tıkla... Aksine birebir içindeyim, bizzat harcamalarımdan yola çıkarak konuşuyorum. Daha çok içinde olamazdım.
4 480139 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Aralık 2021 #13 975 TL olmalıydı. Asgari ücret bazında değer kaybettik.