mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.994 Çözümler 14 Yer Midland Dün 22:13 #11 People Playground
NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 603 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:15 #12 pasaa2k dedi: Warband'i zamanında PS4'te oynadım da hiç benlik değil hocam. Gamepad var da Forza'yı bilgisayar kaldırmaz hocam. Mouse kullanmadan çok zor kaçmaz mı? Genişletmek için tıkla... NFS MW 2 deneyin.
pasaa2k dedi: Warband'i zamanında PS4'te oynadım da hiç benlik değil hocam. Gamepad var da Forza'yı bilgisayar kaldırmaz hocam. Mouse kullanmadan çok zor kaçmaz mı? Genişletmek için tıkla... NFS MW 2 deneyin.
pasaa2k Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yayıncı Dün 22:18 #13 onurkagan dedi: Warband'a tekrardan şans vermelisin bence. Biraz içine girebilirsen üniversiten bitene kadar götürür seni, öyle bi' imparatordur Warband. Genişletmek için tıkla... İşletme okuyorum. Pazarlama dersi en sevdiğim ders ama ben böyle pazarlama görmedim. Tamam indiriyorum Warband kazandı. mutiant dedi: People Playground Genişletmek için tıkla... Bir gün oynanır iki gün oynanır üçüncü gün sıkar gibi hocam ya. NessGhest dedi: NFS MW 2 deneyin. Genişletmek için tıkla... İyi fikir. İndireceğim.
onurkagan dedi: Warband'a tekrardan şans vermelisin bence. Biraz içine girebilirsen üniversiten bitene kadar götürür seni, öyle bi' imparatordur Warband. Genişletmek için tıkla... İşletme okuyorum. Pazarlama dersi en sevdiğim ders ama ben böyle pazarlama görmedim. Tamam indiriyorum Warband kazandı. mutiant dedi: People Playground Genişletmek için tıkla... Bir gün oynanır iki gün oynanır üçüncü gün sıkar gibi hocam ya. NessGhest dedi: NFS MW 2 deneyin. Genişletmek için tıkla... İyi fikir. İndireceğim.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.994 Çözümler 14 Yer Midland Dün 22:19 #14 pasaa2k dedi: Bir gün oynanır iki gün oynanır üçüncü gün sıkar gibi hocam ya. Genişletmek için tıkla... Biraz zevk meselesi haklısınız bilgisayarımın kötü olduğu zamanlar 200-300 saat takılıyordum.
pasaa2k dedi: Bir gün oynanır iki gün oynanır üçüncü gün sıkar gibi hocam ya. Genişletmek için tıkla... Biraz zevk meselesi haklısınız bilgisayarımın kötü olduğu zamanlar 200-300 saat takılıyordum.
Elliee Williamss Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ps5 - Ps4- Ps3 Cinsiyet Erkek Meslek Üniversiteli Dün 23:09 #15 FM26 sarar.
AvriL Picopat Katılım 25 Nisan 2025 Mesajlar 426 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:11 #16 Baldurs gate 3