KYK'de yurt çıkmadı

benerayilmaz

Hectopat
Öncelikle selamlar eray ben,

İlk defa üniversiteye gidecek aynı zamanda ailemde hatta sülalemde üniversiteye gidecek ilk kişiyim. Dolayısıyla epey bir tecrübesizim.

Samsun 19 Mayıs üniversitesi kazandım ve Ankara'dayım. Ancak hayatımda samsuna sadece bir kez gittim 😅.

KYK yurt başvurusu yaptım ancak 248.bekleme listesindeyim çok büyük ihtimalle çıkmayacak. Haftaya dersler başlıyor ancak benim ne kalacak evim belli ne de eve çıkabileceğim bir arkadaş grubum belli.

Misafirhane konusu var sanırsam ancak süreç nasıl işliyor bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek olan var mıdır?

Maddi durumum fena değil ailem aylık 5-8k arasında bütçe ayırabilecek durumda. Tabii ki ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur.

Öncelikle selamlar eray ben,

İlk defa üniversiteye gidecek aynı zamanda ailemde hatta sülalemde üniversiteye gidecek ilk kişiyim. Dolayısıyla epey bir tecrübesizim.

Samsun 19 Mayıs üniversitesi kazandım ve Ankara'dayım. Ancak hayatımda samsuna sadece bir kez gittim 😅.

KYK yurt başvurusu yaptım ancak 248.bekleme listesindeyim çok büyük ihtimalle çıkmayacak. Haftaya dersler başlıyor ancak benim ne kalacak evim belli ne de eve çıkabileceğim bir arkadaş grubum belli.

Misafirhane konusu var sanırsam ancak süreç nasıl işliyor bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek olan var mıdır?

Maddi durumum fena değil ailem aylık 5-8k arasında bütçe ayırabilecek durumda. Tabii ki ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur.

Bizden tam olarak ne bekliyorsun anlamadım?

Yedek çıkan yurdu arayıp misafirhane hakkında bilgi alabilirsiniz. Ondokuz Mayıs üniversitesine hoş geldiniz, benim orada son yılım :)

3-4 sene önce ben KYK'da kalırken yanımdakş arkadaş misafir olarak kalıyordu. Yurt dolu olmasına rağmen gitmeyenler oluyor yurdu arayıp bilgi al.

Yedek çıkan yurdu arayıp misafirhane hakkında bilgi alabilirsiniz. Ondokuz mayıs üniversitesine hoş geldiniz, benim orada son yılım :)

e-Devlet üzerinde sadece bekleme listesi olarak gözüküyor. Hangi yurdun bekleme listesindeyim o dahi yazmıyor. Öğrendiğim kadarıyla Karadeniz KYK diye bir yurt varmış. Orası çıkarsa direk üniversiteyi bırak tarzı espiriler yapıyorlar üniversite grubunda(odalar 8 kişilikmiş). Hangi yurdun bekleme listesindeyim nereden görebilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı