wasterqaz Decapat Kek günü Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. KYK'de kalıyorum malum finaller bitti bende memlekete gelmiştim ama izinim 05.02.2024 tarihinde bitmiş, tam 4 gün olmuş bugün fark ettim bir sorun olur mu yurttan atılma vs acaba? Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
Arkadaşlar merhaba. KYK'de kalıyorum malum finaller bitti bende memlekete gelmiştim ama izinim 05.02.2024 tarihinde bitmiş, tam 4 gün olmuş bugün fark ettim bir sorun olur mu yurttan atılma vs acaba? Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.868 Çözümler 96 10 Şubat 2024 #2 Sıkıntı olmuyor genelde, ben 3 yıldır hiç izin almıyorum yaz tatilleri hariç.
wasterqaz Decapat Kek günü Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #3 Hlina dedi: Sıkıntı olmuyor genelde, ben 3 yıldır hiç izin almıyorum yaz tatilleri hariç. Genişletmek için tıkla... Hocam dalgınlığıma gelmiş inşallah yurttan falan atilmayiz bakalım bir arayacağım bugün.
Hlina dedi: Sıkıntı olmuyor genelde, ben 3 yıldır hiç izin almıyorum yaz tatilleri hariç. Genişletmek için tıkla... Hocam dalgınlığıma gelmiş inşallah yurttan falan atilmayiz bakalım bir arayacağım bugün.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.868 Çözümler 96 10 Şubat 2024 #4 Sıkıntı çıkmaz merak etme, en kötü ararlar izin almamışsın falan derler.
wasterqaz Decapat Kek günü Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #5 Hlina dedi: Sıkıntı çıkmaz merak etme, en kötü ararlar izin almamışsın falan derler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler
Hlina dedi: Sıkıntı çıkmaz merak etme, en kötü ararlar izin almamışsın falan derler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler