Lacia Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 131 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. KYK'nin bana yurda kayıt olmamla beraber verdiği ziraat genç karta IBAN ile para aktarıp normal olarak kullanabilir miyim? Bunu merak ediyorum teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. KYK'nin bana yurda kayıt olmamla beraber verdiği ziraat genç karta IBAN ile para aktarıp normal olarak kullanabilir miyim? Bunu merak ediyorum teşekkürler.
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #2 Tabii ki. Kullanabiliyorsun.
AlgoritMa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 12 Aralık 2022 #3 Üniversiteden mezun olalı 4 yıl oldu hala sorunsuz kullanıyorum.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.047 Çözümler 47 Yer Mersin 12 Aralık 2022 #4 İstediğin gibi kullanırsın.
Lacia Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 131 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #5 crazyreign dedi: Tabii ki. Kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... AlgoritMa dedi: Üniversiteden mezun olalı 4 yıl oldu hala sorunsuz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Emrecngz dedi: İstediğin gibi kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, kullanmaya başlayacağım.
crazyreign dedi: Tabii ki. Kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... AlgoritMa dedi: Üniversiteden mezun olalı 4 yıl oldu hala sorunsuz kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Emrecngz dedi: İstediğin gibi kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, kullanmaya başlayacağım.