toprakcan44444
Centipat
Daha fazla
Merhaba gençler uzun zamandır bu konuya girmiyoruz ve hiçbir konu açmadan önce Dying Light 2'ye yeni detaylar ve yeni şeyler görüldü ve paylaşıldı. İsterseniz başlayalım şu ki madem crane öldü bir şey fark ettiniz mi? Dying Light 2'deki kimyasal maddeler Crane'nin dönüştüğü gece avcısının ikinci mutasyonu rengine bayağı benziyor yani açıkçası belki de bu virüs kyle craneden geliyor. He şimdi diyecekler varsa belki oyuna bir gönderme falandır filandır ama ben böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ki böyle bir şey olamaz çünkü kimyasal maddeler oyunun bir hikaye ile bağlantılı olduğu için hiçbir gönderme ya da easter eggs sayamayız. Dying Light 2'nin ikinci DLC hikayesi gelene kadar techland bize brecken ve rais ve cranenin bundle paketinin geleceğini gösterdi evet şimdi bu noktada brecken ya da crane ölmüş olabilir ama dürüst olmak gerekirse evet bu aslında ölüme daha da yakın oldu bana ama belki olmayabilir. Sadece bu bir kıyafet diye aldırdım bakacağız ama öyle işte. Her neyse techlandın Dying Light 2'nin birinci yıl dönümü kutlama videosunda Dying Light 2'nin ikinci DLC hikayesinde geçeceği görüntüler paylaştı ve fark ettiniz mi virüsün mutasyonu gitgide artmış ve zombiler artık yani virüslüler çamurun altından çıkıyor her neyse buralar crane ile alakası yok şimdi şuna gelirsek aidenın crane gibi hareketleri var yani parkur dövüş yetenekleri var ve şu ki oyunun başlarında ecel bizi ısırıyor ya daha sonra aiden cranenin parkur v dövüş mekaniklerine benzer hareketler yapmaya başladı. Yani gerçekten böyle bir şey olabilir. Siz ne düşünüyorsanız yorumlara yazın.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: