KZ 01ED9 Mikrofon Sorunu

Mert Demirok

Hectopat
Daha fazla  
Bir süre önce KZ 01ED9 marka bir kulaklık aldım.

Bu kulaklığı alma sebebim hem telefonumda kullanmak hemde mikrofon ile kulaklığı ayırıcı bir aparat ile bilgisayarımda kullanmaktı. Uzun arayışlar sonucu telefon için tek uçlu kulaklığı iki ayrı uca dönüştüren bir dönüştürücü kablo buldum (tek ucu alarak bir ucu mikrofon diğer ucu ise kulaklık ucu olarak çiftliyor). Bu şekilde güzelce kullanırken bir sıkıntı ortaya çıktı, özellikle oyun oynarken hem bana gelen hemde diğer arkadaşlarıma giden bir ses oluyor dip sese benziyor ancak daha değişik bir ses (fareyi oynatmazken kulak çınlamasına benzer bir ses, fareyi oynattığımda ise cızırdıyor, hafiften elektrik sesi gibi ve kulaklık jakı'nı çıkartınca kesiliyor). Bu ses bana dipten az şekilde gelirken arkadaşlarıma yüksek şekilde gidiyor.

Kişisel tahminim dönüştürücüden veya bilgisayarımın mikrofon girişinden kaynaklandığı ancak hangisinin bozulduğunu veya kısa devre yaptığını bilmiyorum. bu yüzden de bir USB ses kartı alıp denemek istiyorum.

Sizce USB ses kartı alırsam sorunun düzelme şansı var mıdır?

Bu sesin nedenini bulmamda yardımcı olabilir misiniz?

P_20180127_023706.jpg

Sorunun nedenini buldum. Sorun dönüştürücüde, dönüştürücülerin genel bir problemi olduğu söyleniyor. Konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı