KZ edx Pro peace equalizer ayarları

Fruki16

Hectopat
Makaleler
2
Kulaklığın default sesi cidden hayal kırıklığı gibi bir şey ve bu sebeple internette equalizer ayarları aramaya başladım. Maalesef istediğim sonuca ulaşamadım kısıtlı kaynaklardan bulduğum 1 2 ayarda pek etki etmedi. Bende müzik için gayet iyi ses veren bass ağırlıklı olmak üzere tizleri kapatmayacak ve güzel bir ses netliği verecek şekilde kendi equalizer ayarlarımı yaptım ve paylaşmak istedim. İlk 2 seçenek bass ile ilgili. Çok fazla gelirse kısabilirsiniz veya müzik dinlerken değişiklikler yaparak kendinize uygun hale getirebilirsiniz. 3. seçenek hakkında çok bilgim olmasa da şarkının diğer kısımlarını bassın altında kalmayacak şekilde biraz öne çıkarıyor sanırım. Ayrıca bu ayarlar kulaklığın kısık sesinide bozmadan arttırıyor, yetersiz gelirse yukarıdan da arttırabilirsiniz. Electro ve dubstep tarzı müzik dinlediğimi de belirteyim, dinlediğim diğer türlerde de gayet başarılı iş çıkardı (rock, metal, pop, jazz, classic vb. vb.). Bass düzeyini deneyebileceğiniz birkaç müzik örneği (fark ettiğim bir diğer nokta Spotify uygulamasının Youtube vb. yerlerden daha kaliteli ses vermesi, uygulamayı kullanıyorsanız oradan dinlemenizi tavsiye ederim):

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ekran görüntüsü 2023-08-01 130301.png

Son düzenleme:
Monitör kulaklıklar DAC olmadan yarım hissettiriyor zaten 😇

Bu arada Spotify Premium en fazla 320kbps kalitesinde ses veriyor o da her parça için geçerli değil. Apple Music veya FLAC gibi formatlarla dinlemelisiniz daha yüksekleri için.

Son düzenleme:
Kulaklığın default sesi cidden hayal kırıklığı gibi bir şey ve bu sebeple internette equalizer ayarları aramaya başladım. Maalesef istediğim sonuca ulaşamadım kısıtlı kaynaklardan bulduğum 1 2 ayarda pek etki etmedi. Bende müzik için gayet iyi ses veren bass ağırlıklı olmak üzere tizleri kapatmayacak ve güzel bir ses netliği verecek şekilde kendi equalizer ayarlarımı yaptım ve paylaşmak istedim. İlk 2 seçenek bass ile ilgili. Çok fazla gelirse kısabilirsiniz veya müzik dinlerken değişiklikler yaparak kendinize uygun hale getirebilirsiniz. 3. seçenek hakkında çok bilgim olmasa da şarkının diğer kısımlarını bassın altında kalmayacak şekilde biraz öne çıkarıyor sanırım. Ayrıca bu ayarlar kulaklığın kısık sesini de bozmadan arttırıyor, yetersiz gelirse yukarıdan da arttırabilirsiniz. Electro ve dubstep tarzı müzik dinlediğimi de belirteyim, dinlediğim diğer türlerde de gayet başarılı iş çıkardı (rock, metal, pop, jazz, classic vb. vb.). Bass düzeyini deneyebileceğiniz birkaç müzik örneği (fark ettiğim bir diğer nokta Spotify uygulamasının YouTube vb. yerlerden daha kaliteli ses vermesi, uygulamayı kullanıyorsanız oradan dinlemenizi tavsiye ederim):

Eki Görüntüle 1885123

Hocam ayar yapmadan çok kötü mü dersin ben telefon için alacaktım 200 liraya önerir misin? Başka bir model mi bakayım bayağı övmüşlerdi bass ağırlıklı seviyorum.

Hocam ayar yapmadan çok kötü mü dersin ben telefon için alacaktım 200 liraya önerir misin? Başka bir model mi bakayım bayağı övmüşlerdi bass ağırlıklı seviyorum.
Default biraz kötü geliyor ama biraz ayarlayınca cidden güzel bir sesi var. Ayrıca çok uyguna bulmuşsunuz o fiyata alın derim. Ben normalde bir şeyi alırken 1 ay didik didik araştırırım ama bu biraz aceleye geldi pahalı bir fiyata aldım keşke bekleseydim.

240'a edx Pro mu yoksa 300'e ate mi?
Default biraz kötü geliyor ama biraz ayarlayınca cidden güzel bir sesi var. Ayrıca çok uyguna bulmuşsunuz o fiyata alın derim. Ben normalde bir şeyi alırken 1 ay didik didik araştırırım ama bu biraz aceleye geldi pahalı bir fiyata aldım keşke bekleseydim.
Ben 200 liraya Ali express'de bulmuştum ama şimdi bozulursa geri göndermek sorun olucak vakit kaybı en iyisi bildiğimiz yerden almak KZ ATE almak daha mantıklı

Ben KZ ATE serisini yolda gördüğüm kedilere bile önerebilirim. O fiyat aralığında daha iyi bir kulak içi kulaklığa rastlamadım.

Yukarıda verdiğim linkten alabilirsiniz hızlı ve ilgililer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı