Fruki16
Hectopat
- Makaleler
- 2
Kulaklığın default sesi cidden hayal kırıklığı gibi bir şey ve bu sebeple internette equalizer ayarları aramaya başladım. Maalesef istediğim sonuca ulaşamadım kısıtlı kaynaklardan bulduğum 1 2 ayarda pek etki etmedi. Bende müzik için gayet iyi ses veren bass ağırlıklı olmak üzere tizleri kapatmayacak ve güzel bir ses netliği verecek şekilde kendi equalizer ayarlarımı yaptım ve paylaşmak istedim. İlk 2 seçenek bass ile ilgili. Çok fazla gelirse kısabilirsiniz veya müzik dinlerken değişiklikler yaparak kendinize uygun hale getirebilirsiniz. 3. seçenek hakkında çok bilgim olmasa da şarkının diğer kısımlarını bassın altında kalmayacak şekilde biraz öne çıkarıyor sanırım. Ayrıca bu ayarlar kulaklığın kısık sesinide bozmadan arttırıyor, yetersiz gelirse yukarıdan da arttırabilirsiniz. Electro ve dubstep tarzı müzik dinlediğimi de belirteyim, dinlediğim diğer türlerde de gayet başarılı iş çıkardı (rock, metal, pop, jazz, classic vb. vb.). Bass düzeyini deneyebileceğiniz birkaç müzik örneği (fark ettiğim bir diğer nokta Spotify uygulamasının Youtube vb. yerlerden daha kaliteli ses vermesi, uygulamayı kullanıyorsanız oradan dinlemenizi tavsiye ederim):
Son düzenleme: