KZ markası güvenilir midir?

O zaman ne almamı önerirsiniz IEM olarak Türkiye'de satışının olması lazım.

Bir yazılı bir belgesi var mıdırr acaba?
O yazıları özet geçecek olursak 8 driver değil de 9 koymuşlar ama o +1'in işlevi yok.

Anladığım kadarıyla 6k civarı bir bütçeniz var. Türkiye içi zorunluysa Sennheiser IE200 bakılabilir. Fiio ve iBasso markalarına da bakabilirsiniz. Hesaudio üstünden korkmadan bakabilirsiniz o markalara.

Senheiser IE 200 de kronik sorun var aslında ilk onu düşünüyordum ama işte filtre tarafında basla ilgili kronik sorunu varmış.

Genellikle oyun ve müzik için kullanacağım önereceğiniz modeller var mıdır o markalarda?

Senheiser IE 200 de kronik sorun var aslında ilk onu düşünüyordum ama işte filtre tarafında basla ilgili kronik sorunu varmış.
Kronik sorun değil tasarımsal bir sorunu var. Dual tuning mevzusu çıkardı Sennheiser bu kulaklıkta. Tahminimce onun yüzünden nozzle üstüne delik açmışlar. O delikten baslar kaçıyor biraz. Bangır bangır bas arayana uygun kaçmaz ama onun dışında yeterli buluyorum bas miktarını.

İşte o bas miktarını bilmediğimden cekiniyorum deneme şansımda olmadı.

Ve bir de bo coklu sürücü özelliği var ya KZ'de KZ AS24 le Senheiser IE 200 karşılaştırdığımız zaman hangisinde ses daha net daha detaylı olur?

İstanbul'da iseniz hifilife mağazalarında deneme imkanınız bulunuyor.

Diğer 2 markadan maalesef bir öneri yapamayacağım. Denemedim o markaların o banttaki ürünlerini.

Maalesef İstanbul'da değilim :/

Ve bir de bo coklu sürücü özelliği var ya KZ'de KZ AS24 le Senheiser IE 200 karşılaştırdığımız zaman hangisinde ses daha net daha detaylı olur?

Maalesef İstanbul'da değilim :/
IE200 çok detay veremiyor ve sahnesi biraz dar. Ayrıca diğer Çinli rakipleri karşısında çözünürlüğü de az kaçar. KZ konusunda bir şey diyemem o markayı hiç sevmiyorum. Zaten saygım azdı, sahte sürücü mevzusuyla saygım komple yok oldu.

80 dolarlık Truthear Hexa'nın ayrıntı seviyesi IE200'den fazla.

İstediğim özellikleri vermiyor :/ KZ'de bu yaptığı ile arada bıraktı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…