ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 795 Çözümler 4 30 Ocak 2023 #1 Herkese merhaba, iyi günler. KZ ZSN Pro X 1BA+1DD modelini almayı düşünüyorum alma amacım genellikle Xbox'ta kullanmak için. Kullanan tavsiye eden var mı? Daha önce oyunlarda deneyimleyen var mı?
Herkese merhaba, iyi günler. KZ ZSN Pro X 1BA+1DD modelini almayı düşünüyorum alma amacım genellikle Xbox'ta kullanmak için. Kullanan tavsiye eden var mı? Daha önce oyunlarda deneyimleyen var mı?
Creepy heaad Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 1 22 Nisan 2023 #2 Alınır iki yıldır kullanıyorum efsane bi sesi var. Ayrıca aparat alarak kablosuza çevrilebiliyor.
ByMalicious Kilopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 795 Çözümler 4 22 Nisan 2023 #3 Creepy heaad dedi: Alınır iki yıldır kullanıyorum efsane bi sesi var. Ayrıca aparat alarak kablosuza çevrilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hangi aparat ?
Creepy heaad dedi: Alınır iki yıldır kullanıyorum efsane bi sesi var. Ayrıca aparat alarak kablosuza çevrilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hangi aparat ?
Creepy heaad Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 510 Çözümler 1 22 Nisan 2023 #4 ByMalicious dedi: Hangi aparat ? Genişletmek için tıkla... KZ aptx veya kz az09 aparatları ile kablosuza dönüşüyor
ByMalicious dedi: Hangi aparat ? Genişletmek için tıkla... KZ aptx veya kz az09 aparatları ile kablosuza dönüşüyor