eowejan Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 720 Çözümler 4 Yer City 17 23 Temmuz 2023 #1 KZ ZSN Pro X 1BA+1DD Gümüş Kablolu Kulak İçi Kulaklık - KZ Kulaklık bu kulaklığı almayı düşünüyorum ancak aklımda bazı sorular var. KZ EDX Pro 1DD Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık - KZ Kulaklık aynı markanın bu modelini de gördüm, aralarındaki fiyat farkına değer mi? Maksimum 800 TL bandında kulak içi kablolu daha iyi bir şeyler var mıdır? Yurt içinden olması önemli, hemen lazım. Müzik dinlerken kullanacağım.
KZ ZSN Pro X 1BA+1DD Gümüş Kablolu Kulak İçi Kulaklık - KZ Kulaklık bu kulaklığı almayı düşünüyorum ancak aklımda bazı sorular var. KZ EDX Pro 1DD Mikrofonlu Kulak İçi Kulaklık - KZ Kulaklık aynı markanın bu modelini de gördüm, aralarındaki fiyat farkına değer mi? Maksimum 800 TL bandında kulak içi kablolu daha iyi bir şeyler var mıdır? Yurt içinden olması önemli, hemen lazım. Müzik dinlerken kullanacağım.
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.980 Çözümler 7 Yer Ankara 23 Temmuz 2023 #2 KZ ED12 var bende 3 sene oldu halâ taş gibi maşallah. Hiç sorunu olmadı hocam. Arkadaşım ise 2. Linkteki ürünü aldı bayağı memnun.
KZ ED12 var bende 3 sene oldu halâ taş gibi maşallah. Hiç sorunu olmadı hocam. Arkadaşım ise 2. Linkteki ürünü aldı bayağı memnun.
eowejan Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 720 Çözümler 4 Yer City 17 23 Temmuz 2023 #3 Talisca06 dedi: KZ ED12 var bende 3 sene oldu halâ taş gibi maşallah. Hiç sorunu olmadı hocam. Arkadaşım ise 2. Linkteki ürünü aldı bayağı memnun. Genişletmek için tıkla... Sizin kullandığınızdan şuan satılmıyor sanırım internette bulamadım. Attıklarım arasında çok fark var mıdır veya sizin kullandığınızın linki var mı?
Talisca06 dedi: KZ ED12 var bende 3 sene oldu halâ taş gibi maşallah. Hiç sorunu olmadı hocam. Arkadaşım ise 2. Linkteki ürünü aldı bayağı memnun. Genişletmek için tıkla... Sizin kullandığınızdan şuan satılmıyor sanırım internette bulamadım. Attıklarım arasında çok fark var mıdır veya sizin kullandığınızın linki var mı?
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.980 Çözümler 7 Yer Ankara 23 Temmuz 2023 #4 Fiyat farkı var ise hocam üstteki daha iyi kaliteli ses veriyordur ama fiyat farkı çok alttaki tatmin eder arkadaşım memnun.
Fiyat farkı var ise hocam üstteki daha iyi kaliteli ses veriyordur ama fiyat farkı çok alttaki tatmin eder arkadaşım memnun.
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 580 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #5 Talisca06 dedi: Fiyat farkı var ise hocam üstteki daha iyi kaliteli ses veriyordur ama fiyat farkı çok alttaki tatmin eder arkadaşım memnun. Genişletmek için tıkla... hocam qkz ak6 pro mu yoksa kz zst x mı almalıyım sızce
Talisca06 dedi: Fiyat farkı var ise hocam üstteki daha iyi kaliteli ses veriyordur ama fiyat farkı çok alttaki tatmin eder arkadaşım memnun. Genişletmek için tıkla... hocam qkz ak6 pro mu yoksa kz zst x mı almalıyım sızce
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.980 Çözümler 7 Yer Ankara 11 Ağustos 2023 #6 farnd dedi: Hocam QKZ AK6 Pro mu yoksa KZ zst X mı almalıyım sızce. Genişletmek için tıkla... İki kulaklıkta fiyatına göre güzel hocam. Bütçeniz hangisine uygunsa onu alın bence.
farnd dedi: Hocam QKZ AK6 Pro mu yoksa KZ zst X mı almalıyım sızce. Genişletmek için tıkla... İki kulaklıkta fiyatına göre güzel hocam. Bütçeniz hangisine uygunsa onu alın bence.
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 580 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #7 Talisca06 dedi: İki kulaklıkta fiyatına göre güzel hocam. Bütçeniz hangisine uygunsa onu alın bence. Genişletmek için tıkla... hocam samsung eoıa500 b mı yoksa o belırttıgım kzlerden mı alayım
Talisca06 dedi: İki kulaklıkta fiyatına göre güzel hocam. Bütçeniz hangisine uygunsa onu alın bence. Genişletmek için tıkla... hocam samsung eoıa500 b mı yoksa o belırttıgım kzlerden mı alayım
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.980 Çözümler 7 Yer Ankara 11 Ağustos 2023 #8 farnd dedi: hocam samsung eoıa500 b mı yoksa o belırttıgım kzlerden mı alayım Genişletmek için tıkla... Hocam kz alın. 4 senedir kz ed12 kullanıyorum çok sağlam. Örme kablo komple.
farnd dedi: hocam samsung eoıa500 b mı yoksa o belırttıgım kzlerden mı alayım Genişletmek için tıkla... Hocam kz alın. 4 senedir kz ed12 kullanıyorum çok sağlam. Örme kablo komple.
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 580 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #9 Talisca06 dedi: Hocam kz alın. 4 senedir kz ed12 kullanıyorum çok sağlam. Örme kablo komple. Genişletmek için tıkla... hocam rahat mı pekı bu kz modellerı farklı takılıyor
Talisca06 dedi: Hocam kz alın. 4 senedir kz ed12 kullanıyorum çok sağlam. Örme kablo komple. Genişletmek için tıkla... hocam rahat mı pekı bu kz modellerı farklı takılıyor
Talisca06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.980 Çözümler 7 Yer Ankara 11 Ağustos 2023 #10 farnd dedi: hocam rahat mı pekı bu kz modellerı farklı takılıyor Genişletmek için tıkla... Çok rahat ben zorlanmıyorum.
farnd dedi: hocam rahat mı pekı bu kz modellerı farklı takılıyor Genişletmek için tıkla... Çok rahat ben zorlanmıyorum.