KZ ZSN Pro X alınır mı?

Bütçe
800 TL

Apsoma

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, kulak üstü kulaklığım beni çok fazla bunalttığı için kulak içi kulaklık arayışına girdim. Biraz araştırdım ve çoğu kişinin KZ markası önerdiğini gördüm. AliExpress üzerinde KZ ZSN PRO X modelini buldum 700 TL civarına geliyor. Alacağım kulaklığı %80 oyun %20 müzik için kullanacağım. Mikrofonu da beni memnun etsin istiyorum. Fakat KZ modellerinde dip ses problemi varmış. Sizce dip ses çok sorun yaratır mı? Farklı modellere yönelmeli miyim? 800 TL'ye kadar önerdiğiniz kablolu kulak içi kulaklık önerisi var mı?

Bunları bende çok merak ediyorum nasıllar Gaming kulaklıklara göre ancak duyduğum kadarı ile bu tür kulaklıkların besleme olayı oluyormuş yani iyi besleme olmazsa yükseltici gibi pek işe yaramaz diyorlar. Ses amfi si DAC yükseltici gibi şeyler ile kullanıyorlar.

Bu tür kulaklık kullanıp normal bir PC ile kullanan varsa yorum yazarsa iyi olur.

Hocam aldınız mı memnun musunuz?

Hocam 3 ay oldu alalı, memnunum beni kulak üstü kulaklık derdinden kurtardı. Kulaklığı laptopumda kullanıyorum ve hiçbir oyunda problem yaşamadım. İlk aldığımda driver ve ekolayzır ayarlarımla çok oynadım hoşuma giden sesi bulmak için.

Bu dediklerinle alakası var mıdır bilmiyorum ama laptop ara sıra çöktükten sonra PC'yi açınca ve herhangi bir uygulamaya girince bazen o uygulamanın sesi boğuk veya tiz gelebiliyor. Ama bu sorunun benim ekolayzır programımla alakası olabileceğini düşünüyorum. Bu sebeple PC çökerek kapandıysa önce Dolby Atmos uygulamamı açıp ekolayzıra bakıp sonrasında normal takılıyorum. Böyle yapınca sorunla karşılaşmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…