KZ ZSN Pro X alınır mı?

Hangi DAC'ı almıştınız? Ve evet, modifiyelere vesaire değmez. Ederi 350-400 TL olan bir IEM.

Kesinlikle alınabilir, 340 tlyse bu fiyatta rakibi yok.
Hocam bir de blue 2 alacağım galiba ama çok kararsızım. İyi yorum kadar kötü yorum da var blue 2 ile ilgili 60 dolar bandında başka tavsiyeniz var mı?

Hayırlı olsun, umarım memnun kalırsınız. EQ kullanmayı unutmayın.
Teşekkür ederim hocam. Şuana kadar kullandığım en kaliteli kulaklık kz zsn pro x o yüzden muhtemelen memnun kalırım.

@enzyyx hocam attığım dacın keysion marka olanı 480TL. Sizce no name alıp 340 ödemek mi keysion alıp 480 ödemek mi? İkisinin çipleri aynı ikiside aynı ürün.

Son düzenleme:

Çipler aynı ise noname olanı alıp geçin. Büyük ihtimalle OEM halidir sadece. Umarım ikisinden de memnun kalırsınız.

@enzyyx Hocam bilgili birine benziyorsunuz o yüzden size de bir sorayım dedim. Müzik dinlemek için bir IEM arıyorum, her türlü müzik türünü dinlerim. İlk IEM'im olacak. Truthear hexa mı önerirsiniz yoksa blue 2 mi? Çok kararsız kaldım.

Hexa yerine blue 2 öneririm. Hexa gereksiz parlak kalacaktır. İlk IEM olarak blue 2 daha dengeli olur. Standart tuningin üstüne kendiniz de biraz equalizer yaparsanız tadından yenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…