anonymokey Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 370 Çözümler 3 2 Kasım 2023 #1 KZ ZSN PRO X Razer Hammerhead True Wireless X İkisi arasında kaldım. Ses kasma bakımından hangisi daha iyidir? Kablolu-kablosuz derdim yok. Oynadığım oyunlar Escape from Tarkov ve Warzone.
KZ ZSN PRO X Razer Hammerhead True Wireless X İkisi arasında kaldım. Ses kasma bakımından hangisi daha iyidir? Kablolu-kablosuz derdim yok. Oynadığım oyunlar Escape from Tarkov ve Warzone.
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 2 Kasım 2023 #2 Razer Bluetooth olduğu için ister istemez gecikme olur. O yüzden 2.4Ghz wireless veya kablolu kulaklık bakmalısınız.
Razer Bluetooth olduğu için ister istemez gecikme olur. O yüzden 2.4Ghz wireless veya kablolu kulaklık bakmalısınız.
7 716004 Femtopat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 41 4 Kasım 2023 #3 Knk razer hoş almak istersen öneririm ama şu üç modele de bi bak bence. Qcy ht05 Anker soundcore r50i Ttec airbeat play. Hangisin beğenirsen 4 ü de çok hoş. Ama bütçeni arttırırsan sana başka model de öneririm.
Knk razer hoş almak istersen öneririm ama şu üç modele de bi bak bence. Qcy ht05 Anker soundcore r50i Ttec airbeat play. Hangisin beğenirsen 4 ü de çok hoş. Ama bütçeni arttırırsan sana başka model de öneririm.