KZ zst Pro mu ZSN mi daha iyi?

perhkan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, Max 190 TL bütçem var ve bu iki kulaklık arasında kaldım. Uzun zamandır istiyordum elimde ki mevcut JBL T100'un bozulmasını bekliyordum. Performans olarak aralarında çok fark yok galiba ama tasarım olarak çok arada kaldım.

KZ ZST Pro Dual Driver HiFi Kulak İçi Kulaklık zst 2 renk seçenekli ikisi de güzel.

KZ ZSN BA + DD Driver Bass Metal Kulak İçi Kulaklık Mor ZSN sadece bu rengi sevdim.

Görüşlerinizi merak ederim.
T110'dan iyi midir?
JBL T110 hakkında sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Bu siteye çok güvenemedim ya orijinal yollarlar mı?
ZSN Pro daha iyi ve JBL T110 çöpünü tokatlar. JBL şişirilmiş bir balondur.

Çok doğru. Çok fazla övdükleri için geçen sene indirimle 69'a almıştım zaten memnun değildim. Önce sağ şimdi de sol bozuldu :D. Kutuları normalde atmam ama bunun kutusunu atmışım. Garanti belgeleride içindeydi :(
Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu KZ kulaklıkların diğerlerinden ne gibi farkları var, bass ağırlıklı mı oluyorlar?

Hiç kullanmadım. Okuduklarıma göre bambaşka bir performansı varmış. Özelliklerine bakarsanız armatür ve ses sürücüleri ayrı ayrı. Yurt dışında kullananlar var 16 dolar su parasına :D.bizde kullananı az ama dediklerine göre tam bir F/P.
Hocam ZSN daha iyi fakat bunun bir de ZSN Pro ve ZSN Pro X modelleri var. Son dediğim model daha iyi, mutlaka alın alacaksanız.

Aralarında ne kadar bir fark var, neredeyse 50 TL farka değer mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı