DarkLord3455 Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Little İtaly Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2019 #1 L.A Noire indirdim. Social Club ve 1.3 update indirdim düzelir dediler hala aynı. Social Club 1.3 update ile geldi.
L.A Noire indirdim. Social Club ve 1.3 update indirdim düzelir dediler hala aynı. Social Club 1.3 update ile geldi.
Çözüm nefti 23 Ağustos 2019 DarkLord3455 dedi: Malesef yakın bir zamanda indirime girince almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal korsan olduğu için hata alıyorsunuz. Orijinale geçtiğinizde sorun kalmayacaktır.
DarkLord3455 dedi: Malesef yakın bir zamanda indirime girince almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal korsan olduğu için hata alıyorsunuz. Orijinale geçtiğinizde sorun kalmayacaktır.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 23 Ağustos 2019 #2 Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS DarkLord3455 Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Little İtaly Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2019 #3 Malesef yakın bir zamanda indirime girince almayı düşünüyorum. nefti dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Malesef yakın bir zamanda indirime girince almayı düşünüyorum. nefti dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla...
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 23 Ağustos 2019 #4 DarkLord3455 dedi: Malesef yakın bir zamanda indirime girince almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal korsan olduğu için hata alıyorsunuz. Orijinale geçtiğinizde sorun kalmayacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
DarkLord3455 dedi: Malesef yakın bir zamanda indirime girince almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal korsan olduğu için hata alıyorsunuz. Orijinale geçtiğinizde sorun kalmayacaktır.
KS KS DarkLord3455 Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Little İtaly Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2019 #5 nefti dedi: Büyük ihtimal korsan olduğu için hata alıyorsunuz. Orijinale geçtiğinizde sorun kalmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Çözdüm social club'e kayıt olup uygulamasını indirdim oyun içinde hesaba giriş yaparak Oyuna girebildim ilginendiğin İçin Müteşkkirim Artı 0 Eksi
nefti dedi: Büyük ihtimal korsan olduğu için hata alıyorsunuz. Orijinale geçtiğinizde sorun kalmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Çözdüm social club'e kayıt olup uygulamasını indirdim oyun içinde hesaba giriş yaparak Oyuna girebildim ilginendiğin İçin Müteşkkirim