L.A Noire GT640M kasma sorunu

DenizG101

Hectopat
Steam üzerinden L.A Noire adlı oyunu satın aldım, oyunu indirdim oyuna girdiğimde çok düşük FPS değeri alıyorum bu değer 26-27 sürekli. Bütün ayarları en yükseğe çekiyorum FPS yine 26-27 ayarları en düşüğe çekiyorum FPS yine 26-27. Bu arada WideScreen adlı programı kullanarak FPS kilidini açmama rağmen bu sorun var. Belki DirectX sürümünü 9 yaparsam düzelir dedim ve yaptım bu sefer 26 olan FPS 18 oldu. Web de sorunun çözümünü araştırdım fakat pek sonuç elde edemedim, bulabildiğim tek şey şu kodlar; -npd -str -nonv. Bu kodlarda herhangi bir işe yaramıyor.

Sistemim;
Nvidia GT640M
İntel i7 3630QM
8 GB DDR3 1600 MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun 30 FPS kilit sorunu var. Ki bunu açmak da çok zor. O tür programlar bende işe yaramadı. Zira; oyunun optimizasyonu kötü ve net 30 FPS almanız güç, hangi sistemde olursa olsun. Ki sizin sisteminizde ve bu oyunun optimizasyonunu göz önünde bulundurursak, aldığınız değer maalesef çok kötü değil.

Oyun 30 FPS kilit sorunu var. Ki bunu açmak da çok zor. O tür programlar bende işe yaramadı. Zira; oyunun optimizasyonu kötü ve net 30 FPS almanız güç, hangi sistemde olursa olsun. Ki sizin sisteminizde ve bu oyunun optimizasyonunu göz önünde bulundurursak, aldığınız değer maalesef çok kötü değil.
Oyunu oynayabileceğimi artık hiç sanmıyorum. Eğer bilginiz varsa konuya el atar mısınız?

Oyunlarda ekran yeşil oluyor

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı