M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Herhangi bir yama bulamadım, bulduysam da ya çalışmadı ya da hiç indiremiyorum. Bana düzgün bir Türkçe yama lazım.
Herhangi bir yama bulamadım, bulduysam da ya çalışmadı ya da hiç indiremiyorum. Bana düzgün bir Türkçe yama lazım.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.393 Çözümler 70 Yer Istanbul 31 Aralık 2023 #2 Marshal12 dedi: Herhangi bir yama bulamadım, bulduysam da ya çalışmadı ya da hiç indiremiyorum. Bana düzgün bir Türkçe yama lazım. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: L. A Noire Türkçe yama önerisi Arkadaşlar Steam'den l. A noire aldım ama Türkçe yama bulamadım bir türlü bildiğiniz siteler filan var mı? www.technopat.net Oyunu oynadığım dönem bu yamayı kullandım, güzeldi. L.A. Noire %100 Türkçe Yama - TeknoTipi L.A. Noire oyununa ait Türkçe dil paketini içeren yama ve kurulum rehberi yer almaktadır. Rockstar G www.teknotipi.com
Marshal12 dedi: Herhangi bir yama bulamadım, bulduysam da ya çalışmadı ya da hiç indiremiyorum. Bana düzgün bir Türkçe yama lazım. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: L. A Noire Türkçe yama önerisi Arkadaşlar Steam'den l. A noire aldım ama Türkçe yama bulamadım bir türlü bildiğiniz siteler filan var mı? www.technopat.net Oyunu oynadığım dönem bu yamayı kullandım, güzeldi. L.A. Noire %100 Türkçe Yama - TeknoTipi L.A. Noire oyununa ait Türkçe dil paketini içeren yama ve kurulum rehberi yer almaktadır. Rockstar G www.teknotipi.com
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #3 V. Scaletta dedi: Çözüldü: L. A Noire Türkçe yama önerisi Arkadaşlar Steam'den l. A noire aldım ama Türkçe yama bulamadım bir türlü bildiğiniz siteler filan var mı? www.technopat.net Oyunu oynadığım dönem bu yamayı kullandım, güzeldi. L.A. Noire %100 Türkçe Yama - TeknoTipi L.A. Noire oyununa ait Türkçe dil paketini içeren yama ve kurulum rehberi yer almaktadır. Rockstar G www.teknotipi.com Genişletmek için tıkla... Bu yamayı denedim dosyaları ayıklarken beklenmeyen bir hata oluştu diyor hata koduda 0x00004005.
V. Scaletta dedi: Çözüldü: L. A Noire Türkçe yama önerisi Arkadaşlar Steam'den l. A noire aldım ama Türkçe yama bulamadım bir türlü bildiğiniz siteler filan var mı? www.technopat.net Oyunu oynadığım dönem bu yamayı kullandım, güzeldi. L.A. Noire %100 Türkçe Yama - TeknoTipi L.A. Noire oyununa ait Türkçe dil paketini içeren yama ve kurulum rehberi yer almaktadır. Rockstar G www.teknotipi.com Genişletmek için tıkla... Bu yamayı denedim dosyaları ayıklarken beklenmeyen bir hata oluştu diyor hata koduda 0x00004005.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.393 Çözümler 70 Yer Istanbul 31 Aralık 2023 #4 Marshal12 dedi: Bu yamayı denedim dosyaları ayıklarken beklenmeyen bir hata oluştu diyor hata koduda 0x00004005. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak DLC paketleri yayınlanmış konuyu aktardım size, girip bir okuyun. Onları indirin yüksek ihtimalle sorun olmayacak. Çözüldü: L. A Noire Türkçe yama önerisi Arkadaşlar Steam'den l. A noire aldım ama Türkçe yama bulamadım bir türlü bildiğiniz siteler filan var mı? www.technopat.net
Marshal12 dedi: Bu yamayı denedim dosyaları ayıklarken beklenmeyen bir hata oluştu diyor hata koduda 0x00004005. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak DLC paketleri yayınlanmış konuyu aktardım size, girip bir okuyun. Onları indirin yüksek ihtimalle sorun olmayacak. Çözüldü: L. A Noire Türkçe yama önerisi Arkadaşlar Steam'den l. A noire aldım ama Türkçe yama bulamadım bir türlü bildiğiniz siteler filan var mı? www.technopat.net
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #5 İçindeki bütün dosyalarda alıyorum.
RoaringLion Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Boşluk Daha fazla Sistem Özellikleri • Gainward GeForce RTX 4070 Ti 12GB Ekran Kartı • Intel Core i7 13700K İşlemci • GSKILL 64GB(2x32) TRIDENT Z5 RGB SİYAH DDR5 5600MHz CL28 Çift Kanal Bellek • Asus Prime Z790-A Anakart • Samsung 990 Pro Soğutuculu 2 TB SSD x2 • Samsung HD103SI HDD • Asus ROG Strix Helios GX601 Kasa • MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ Gold Güç Kaynağı • Asus ROG Ryuo III 360 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu • Asus VP249QGR • SS Apex 7 • SS Rival 600 • Logitech Z200 Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522506711 31 Aralık 2023 #6 Durun ben şimdi size en kral yamayı yükleyeceğim.
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #7 V. Scaletta dedi: Çözüm olarak DLC paketleri yayınlanmış konuyu aktardım size, girip bir okuyun. Onları indirin yüksek ihtimalle sorun olmayacak. Çözüldü: L. A Noire Türkçe yama önerisi Arkadaşlar Steam'den l. A noire aldım ama Türkçe yama bulamadım bir türlü bildiğiniz siteler filan var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... DLC paketlerini indirdimde bu benim diğer yama dosyasını açamamı nasıl düzeltecek? Oyunla alakalı değil. Hiçbir şekilde çözemedim sanırım İngilizce oynayacağım oyunu. Son düzenleme: 31 Aralık 2023
V. Scaletta dedi: Çözüm olarak DLC paketleri yayınlanmış konuyu aktardım size, girip bir okuyun. Onları indirin yüksek ihtimalle sorun olmayacak. Çözüldü: L. A Noire Türkçe yama önerisi Arkadaşlar Steam'den l. A noire aldım ama Türkçe yama bulamadım bir türlü bildiğiniz siteler filan var mı? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... DLC paketlerini indirdimde bu benim diğer yama dosyasını açamamı nasıl düzeltecek? Oyunla alakalı değil. Hiçbir şekilde çözemedim sanırım İngilizce oynayacağım oyunu.
RoaringLion Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Boşluk Daha fazla Sistem Özellikleri • Gainward GeForce RTX 4070 Ti 12GB Ekran Kartı • Intel Core i7 13700K İşlemci • GSKILL 64GB(2x32) TRIDENT Z5 RGB SİYAH DDR5 5600MHz CL28 Çift Kanal Bellek • Asus Prime Z790-A Anakart • Samsung 990 Pro Soğutuculu 2 TB SSD x2 • Samsung HD103SI HDD • Asus ROG Strix Helios GX601 Kasa • MSI MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ Gold Güç Kaynağı • Asus ROG Ryuo III 360 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu • Asus VP249QGR • SS Apex 7 • SS Rival 600 • Logitech Z200 Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522506711 31 Aralık 2023 #8 @Marshal12 L.A. Noire Türkçe Yama - Fastupload.io Virüs tarama sonucu: L.A. Noire Türkçe Yama Virüs Taraması - virustotal.com
@Marshal12 L.A. Noire Türkçe Yama - Fastupload.io Virüs tarama sonucu: L.A. Noire Türkçe Yama Virüs Taraması - virustotal.com
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #9 RoaringLion dedi: @Marshal12 L.A. Noire Türkçe Yama - Fastupload.io Virüs tarama sonucu: L.A. Noire Türkçe Yama Virüs Taraması - virustotal.com Genişletmek için tıkla... Bir şekilde yapmayı başardım gene de teşekkürler.
RoaringLion dedi: @Marshal12 L.A. Noire Türkçe Yama - Fastupload.io Virüs tarama sonucu: L.A. Noire Türkçe Yama Virüs Taraması - virustotal.com Genişletmek için tıkla... Bir şekilde yapmayı başardım gene de teşekkürler.