L.A. Noire Steam'de indirimde!

Siteyi uzun zamandır takip ediyorum, şimdi üye oldum. Facebook'tan konunu gördüm hemen satın aldım oyunu. Bayağıdır takip ettiğim bir oyundu. 8 TL olanını aldım, çok teşekkür ederim bilgilendirme için.

Son düzenleyen: Moderatör:
O değil de, L.A. Noire steam versiyonu sonsuz synchronizing döngüsüne giriyor. Alalı uzun bir zaman oldu, çözümünü aramaktan sıkıldım.

@nsrtckr Hiç bir eklenti yok kendi DLC'si dışında kurmuş olduğum. Firewall ayarlarını da kontrol ettim. Win 8.1, 64 bit üzerinde çalıştırıyorum.

SocialClub'ın en son sürümünü yükleyin. Büyük ihtimalle sorun düzelecektir.

Edit : Ayrıca sisteminde de otomatik güncelleştirmeleri yap.

Tüm Windows güncelleştirmeleri zaten otomatik kuruluyor, Windows lisanslı. Rockstar support forumlarında kendi verdikleri 1.1.0.6 versiyon Social Club uygulaması kurulu. Bilgisayarda lisanslı olmayan en ufak bir içerik veya uygulama yok. Yine de "indefinite synchronization" veya "neon sign screen error" olarak bilinen sorunu yaşıyorum. Paranoyak oldum, üç gündür denemediğim hadise, okumadığım forum kalmadı.

Benim başıma böyle bir sorun gelmedi. Ama senkronizyon sorunu Social Club ile alakalıdır diye düşünüyorum. Steam forumlarında insanlar dediğim şekilde çözüme ulaşmışlar.

Üstünden baya gün geçti ama aynı şey benimde başıma geldi. Sorun: social cluble oyunun kurulu olduğu dizinlerin aynı olmamasından kaynaklanıyor. Mesela oyunu d'ye kurdunuz fakat social clubı d'ye kurmuyor. Oyle bi secenek de sunmuyor. Oyun görmüyor kısaca. Yani oyunuda c'ye s.clubıda c'ye atmanız gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…