P Pharuk Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 185 26 Aralık 2020 #1 L.A. Noire almayı düşünüyom fakat oyunun Türkçe yamalarını kaldırıldığını duydum. İngilizcem yama olmadan oynayacak seviyede değil. Şu an güzel yama bulabilir miyim ve bildiğiniz varsa linkini atar mısınız?
L.A. Noire almayı düşünüyom fakat oyunun Türkçe yamalarını kaldırıldığını duydum. İngilizcem yama olmadan oynayacak seviyede değil. Şu an güzel yama bulabilir miyim ve bildiğiniz varsa linkini atar mısınız?
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #2 L.A. Noire %100 Türkçe Yama - TeknoTipi L.A. Noire oyununa ait Türkçe dil paketini içeren yama ve kurulum rehberi yer almaktadır. Rockstar G www.teknotipi.com Site farklı ancak yama oyunçeviri ekibinden bakabilirsiniz.
L.A. Noire %100 Türkçe Yama - TeknoTipi L.A. Noire oyununa ait Türkçe dil paketini içeren yama ve kurulum rehberi yer almaktadır. Rockstar G www.teknotipi.com Site farklı ancak yama oyunçeviri ekibinden bakabilirsiniz.
P Pharuk Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 185 26 Aralık 2020 #3 Gwynbleidd 00 dedi: L.A. Noire %100 Türkçe Yama - TeknoTipi L.A. Noire oyununa ait Türkçe dil paketini içeren yama ve kurulum rehberi yer almaktadır. Rockstar G www.teknotipi.com Site farklı ancak yama oyunçeviri ekibinden bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim sırf yaması kaldırılmış diye almaktan vazgeçecektim
Gwynbleidd 00 dedi: L.A. Noire %100 Türkçe Yama - TeknoTipi L.A. Noire oyununa ait Türkçe dil paketini içeren yama ve kurulum rehberi yer almaktadır. Rockstar G www.teknotipi.com Site farklı ancak yama oyunçeviri ekibinden bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim sırf yaması kaldırılmış diye almaktan vazgeçecektim