L LeblebiCanavarı35 Zeptopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #1 Merhaba. 96 kiloyum 3 ayda 75 kiloya düşme hedefim var. Omega 3 multivitamin kingsize thermo carnitine kullanıyorum. Extra olarak burner kullanılır mı? İçeriklerini aşağıya bırakıyorun. Dosya Ekleri IMG_3590.jpeg 251 KB · Görüntüleme: 29 IMG_3591.jpeg 110,8 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba. 96 kiloyum 3 ayda 75 kiloya düşme hedefim var. Omega 3 multivitamin kingsize thermo carnitine kullanıyorum. Extra olarak burner kullanılır mı? İçeriklerini aşağıya bırakıyorun.
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.012 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #2 LeblebiCanavarı35 dedi: Merhaba. 96 kiloyum 3 ayda 75 kiloya düşme hedefim var. Omega 3 multivitamin kingsize thermo carnitine kullanıyorum. Extra olarak burner kullanılır mı? İçeriklerini aşağıya bırakıyorun. Genişletmek için tıkla... Henüz almadıysan alma bunlar tıraş bir işe yaradığı yok pazarlama stratejisi. Aldıysan kullanılır sıkıntı yok
LeblebiCanavarı35 dedi: Merhaba. 96 kiloyum 3 ayda 75 kiloya düşme hedefim var. Omega 3 multivitamin kingsize thermo carnitine kullanıyorum. Extra olarak burner kullanılır mı? İçeriklerini aşağıya bırakıyorun. Genişletmek için tıkla... Henüz almadıysan alma bunlar tıraş bir işe yaradığı yok pazarlama stratejisi. Aldıysan kullanılır sıkıntı yok
L LeblebiCanavarı35 Zeptopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #3 Edmond_Dantes dedi: Henüz almadıysan alma bunlar tıraş bir işe yaradığı yok pazarlama stratejisi. Aldıysan kullanılır sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Henüz almadım burner ı. Alınabilecek bi suplement var mı peki kreatin vs.almadım
Edmond_Dantes dedi: Henüz almadıysan alma bunlar tıraş bir işe yaradığı yok pazarlama stratejisi. Aldıysan kullanılır sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Henüz almadım burner ı. Alınabilecek bi suplement var mı peki kreatin vs.almadım
Edmond_Dantes Decapat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 3.012 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #4 LeblebiCanavarı35 dedi: Henüz almadım burner ı. Alınabilecek bi suplement var mı peki kreatin vs.almadım Genişletmek için tıkla... Zaten kreatin dışı alayı (Omega 3 zma vs hariç.) fasa fiso hocam. Alacaksanız yalnızca kreatin alın.
LeblebiCanavarı35 dedi: Henüz almadım burner ı. Alınabilecek bi suplement var mı peki kreatin vs.almadım Genişletmek için tıkla... Zaten kreatin dışı alayı (Omega 3 zma vs hariç.) fasa fiso hocam. Alacaksanız yalnızca kreatin alın.
L LeblebiCanavarı35 Zeptopat Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #5 Edmond_Dantes dedi: Zaten kreatin dışı alayı (Omega 3 ZMA vs hariç.) Fasa fiso hocam. Alacaksanız yalnızca kreatin alın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için
Edmond_Dantes dedi: Zaten kreatin dışı alayı (Omega 3 ZMA vs hariç.) Fasa fiso hocam. Alacaksanız yalnızca kreatin alın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımınız için