L-Carnitine yan etkileri var mı?

Aybars Dilsiz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yağ yakımı için L-Carnitine başladım. Hardline 3000mg ampul kullanıyorum, bu fazla mı ve yan etkileri olur mu mide bulantısı kötü koku falan?

Ben daha önce kullandım (6 ay) herhangi bir olumsuz etki yaşamadım yalnızca spor yapacağım zaman kullandım.

Ben daha önce kullandım (6 ay) herhangi bir olumsuz etki yaşamadım yalnızca spor yapacağım zaman kullandım.

Kötü koku falan hiç olmadı değil mi araştırdığımda yüksek dozda oluyor yazıyordu ben 3000mg kullanıyorum yüksek mi siz kaç kullanıyordunuz.

Hocam psikolojik mi bilmiyorum fakat daha fazla terlediğimi düşünüyordum kullanırken, hatta ekim ayında tekrar spora başlamayı düşünüyorum muhtemelen yine kullanırım da.

Son sorum buzdolabına koysam sorun olur mu bu havada odamda durması problem çıkarır mı?

Arkadaşlar ben yağ yakımı için L-Carnitine başladım. Hardline 3000mg ampul kullanıyorum, bu fazla mı ve yan etkileri olur mu mide bulantısı kötü koku falan?
Tahminimce L-Carnitine kullanmayı düşünüyorsanız spor salonuna gidiyorsunuz demektir. Hocanıza gidin size uygun dozu, nasıl almanız gerektiğini söyleyecektir. Eğer söylediği dozlarda ve kullanım şekillerine uygun kullanacak olursanız herhangi bir sorun kolay kolay çıkmaz. İyi sporlar dilerim

Son sorum buzdolabına koysam sorun olur mu bu havada odamda durması problem çıkarır mı?
Hocam bu hava sıcaklıklarında odanızda güneş ışığına maruz kalmayan bir yerde veya buzdolabınızın normal yani yiyecekleri koyduğumuz yerde saklayabilirsiniz, sorun olmaz.

Tamamdır ona soracağım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…