L-Karnitin işe yarar mı?

tufxn

Kilopat
Merhaba, çoğu yerde işe yarar diyor ama işe yaramaz diyen kişi sayısıda bir o kadar var. Ben de kesin netleştirmek için size sormak istedim. Diyet ve kardiyo yapıldığı takdirde karnitin yağ yakımını hızlandırır mı? Kingsize Thermo Carnitine bundan almayı düşünüyorum ek olarak önerilerinize açığım.

Son düzenleme:
Kilo verdikten sonra kullanın etkisi olur.

Kilom şu anda istediğim kilo ama yağ oranım fazla

Ben de seninle aynı durumdayım. Salon hocasına sorduğunda aynen şunu demişti; "Kütleni artır bir süre(burda yağsız şekersiz bir şekilde yiyebildiğin kadar ye diyordu bana), yeterli ağırlığa ulaştıktan sonra kardiyo abanırsın."

İşe yarar evet. L-Karnitin + CLA ikilisini kullanıp sağlam bir diyet ve antrenman yaparsanız, etkisi görülür.
cla'ya metabolizma hızlandırdığı için çabuk acıktırıyor daha fazla yemene sebep oluyor diyolar sizin düşünceniz nedir?

cla'ya metabolizma hızlandırdığı için çabuk acıktırıyor daha fazla yemene sebep oluyor diyolar sizin düşünceniz nedir?
Metabolizmanın hızlı çalışması, daha iyi yağ yakımı demektir. Bir şeyleri yememek, diyeti yapan kişinin iradesine kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…