L masa önerisi

Bütçe
1300 - 1500TL

sosisl

Hectopat
Daha fazla  
Yakında bu masayı satın almayı düşünüyorum sizce nasıl sağdaki bölmeye kasayı koymayı düşünüyorum fakat sığar mı bilmiyorum internette bulamadım videosunu sizce nasıl ve öneriniz varsa güzel olur bütçe 1300 1500TL.

Merhaba, kusura bakmayın 1,5 yıl olmuş ama ben de L masa almayı düşünüyorum. Çünkü iki mönitör olarak kullanacağım sistemi. Siz ürünü aldınız mı, aldıysanız ürün nasıldı ? Küçük mü yoksa yeterli mi ?

Merhaba, kusura bakmayın 1,5 yıl olmuş ama ben de l masa almayı düşünüyorum. Çünkü iki monitör olarak kullanacağım sistemi. Siz ürünü aldınız mı, aldıysanız ürün nasıldı? Küçük mü yoksa yeterli mi?

Hocam merhaba bildirim düşünce direkt bilgisayara fırladım ben şu masayı aldım link gayet güzel geniş 2 ekran rahat sığar dert etmeyin ben setupumu şu şekil yaptım ama size önereceğim bir aparat ile masaya 2 monitör birden bağlayıp havada tutan ekipmanda olur adını hatırlayamadım şu an onunla hem mouseunza yer kalır FPS oyuncusuysanız hem de monitörleri dilediğiniz gibi ayarlarsınız (masa zamanında 1600TL'ye almıştım 2500 olmuş ama güzel sağlam masa önerirm)

1751021397036.png

Hocam merhaba bildirim düşünce direkt bilgisayara fırladım ben şu masayı aldım link gayet güzel geniş 2 ekran rahat sığar dert etmeyin ben setupumu şu şekil yaptım ama size önereceğim bir aparat ile masaya 2 monitör birden bağlayıp havada tutan ekipmanda olur adını hatırlayamadım şu an onunla hem mouseunza yer kalır FPS oyuncusuysanız hem de monitörleri dilediğiniz gibi ayarlarsınız (masa zamanında 1600TL'ye almıştım 2500 olmuş ama güzel sağlam masa önerirm)

Eki Görüntüle 2521746
Öncelikle hayırlı olsun, sanırım sizin monitör 21.5" ya da 23" tam anlayamadım. Benim monitör 27" ve iade durumu var. Eğer iade olursa 32" civarı aynı modeli alacağım. Buraya sığmayabilir anladığım kadarıyla. Sizin önerdiğiniz üründe derinlik kısmına bakacağız sanırım klavyenin falan olduğu yerin alanı büyük olucaksa. Peki siz masa araştırırken hiç derinliği 50cm üstünde olan ürünlere bakmış mıydınız ? Sanırım 70-75cmlik bir genişlik yeterli olur.

Öncelikle hayırlı olsun, sanırım sizin monitör 21.5" ya da 23" tam anlayamadım. Benim monitör 27" ve iade durumu var. Eğer iade olursa 32" civarı aynı modeli alacağım. Buraya sığmayabilir anladığım kadarıyla. Sizin önerdiğiniz üründe derinlik kısmına bakacağız sanırım klavyenin falan olduğu yerin alanı büyük olacaksa. Peki siz masa araştırırken hiç derinliği 50cm üstünde olan ürünlere bakmış mıydınız? Sanırım 70-75Cm'lik bir genişlik yeterli olur.

Hocam o kadarına bakmadım çünkü bütçem yetmiyecekti istediğim ölçülerde arattım bu masayı gördüm direkt aldım ama siz özel olarak yaptırırsanız bir kerestecide daha ucuza ya da pahalıya gelebilir bilmiyorum ama dediğiniz masa boyutları büyük o yüzden pahalıya patalyacaktır siz tanıdığınız vs. varsa gidip yaptırın önerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı