Lise öğrencisi için laptop önerisi

fatihsigorta

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese oğlum İzmir'de BAL okulunda okuyor. Orada bilişim topluluğuna girmiş kodlama yapmaya başlayacakmış. Acaba aşağıdaki bilgisayarlar olur mu ya da başka önerisi olan var mı acaba? 20.000 TL kadar olabilir.

Sadece kodlama mı yapacak yoksa oyun oynamak istiyor mu? Sadece kodlama ise 8 gb ram 256 gb ssd ryzen 5 3600 gibi parçalara sahip olan bir laptop bulurum Fatih Bey.

Merhaba;

biz bu modeli iş yerine aldık sadece office pdf işleri ve video için se en mantıklısı bu daha cumartesi aldık şu an kargoda en mantıklısı bu.

Merhaba;

biz bu modeli iş yerine aldık sadece office pdf işleri ve video için se en mantıklısı bu daha cumartesi aldık şu an kargoda en mantıklısı bu.
Benzer özelliklere sahip bir bilgisayarla profesyonel web sitesi geliştiriyorum, bir sıkıntı yaşamadım.

Merhaba, ne hakkında kodlama yapacağına göre değişir açıkçası bu bilgisayarlar yerine ikinci el bir m1pro daha çok işini görecektir. Eğer arduino yapacaklarsa bir çok bilgisayar iş görür ancak uzun süre götürmez aynı anca bir kaç google sekmesi açınca bile kasıyor windows bilgisayarlar. Eğer 3 4 sene götürecek bir model arıyorsanız işlemcisi en az ryzen 7 olsun. performans açısından ssd tercih edin. 512 ssd ryzen 7 16 gb ram (ddr4 veya 5 bütçenize bağlı) 3 4 sene sorunsuz çalışacaktır. İdeapad thinkpad modelleri mutlaka uygundur. Özelliklerine bütçenize göre karar verebilirsiniz. Dell laptopların fiyarlarını bilmiyorum ama kasa olarak sağlamlardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı