glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.554 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 7 Ağustos 2021 #1 Selamlar. Monitör demin 2 kez gidip geldi. Monitör: Lenovo L24i 60 Hz monitör. Ekran kartı: ASUS TUF Gaming GTX 1650 4 GB 256 bit ekran kartı. Şimdiden teşekkürler. NOT: Yeniden başlatınca düzeldi.
Selamlar. Monitör demin 2 kez gidip geldi. Monitör: Lenovo L24i 60 Hz monitör. Ekran kartı: ASUS TUF Gaming GTX 1650 4 GB 256 bit ekran kartı. Şimdiden teşekkürler. NOT: Yeniden başlatınca düzeldi.
MgBasedLifeForm28 Hectopat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 419 Çözümler 7 7 Ağustos 2021 #2 Yani kapanıp açıldı mı? Kabloları kontrol etmeyi, tozluysa temizlemeyi denediniz mi? Masaüstü kullanıcıları bazen temizlik yapmayı gözardı ediyor.
Yani kapanıp açıldı mı? Kabloları kontrol etmeyi, tozluysa temizlemeyi denediniz mi? Masaüstü kullanıcıları bazen temizlik yapmayı gözardı ediyor.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.554 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 7 Ağustos 2021 #3 MgBasedLifeForm28 dedi: Yani kapanıp açıldı mı? Kabloları kontrol etmeyi, tozluysa temizlemeyi denediniz mi? Masaüstü kullanıcıları bazen temizlik yapmayı göz ardı ediyor. Genişletmek için tıkla... Kabloları kontrol ettim, bir şey yok. Tozlu da değil. Sorun çözüldü, sonradan yazıyorum ama umarım yardımcı olur. GeForce Experience ile ekran kartı sürücümü güncelledim. Son düzenleme: 12 Ocak 2022
MgBasedLifeForm28 dedi: Yani kapanıp açıldı mı? Kabloları kontrol etmeyi, tozluysa temizlemeyi denediniz mi? Masaüstü kullanıcıları bazen temizlik yapmayı göz ardı ediyor. Genişletmek için tıkla... Kabloları kontrol ettim, bir şey yok. Tozlu da değil. Sorun çözüldü, sonradan yazıyorum ama umarım yardımcı olur. GeForce Experience ile ekran kartı sürücümü güncelledim.