Under.nvid
Hectopat
- RAM
- Kingston Fury Beast 3200MHz 1x16GB 3200MHz CL16 Ram
- SSD veya HDD modeli
- Sandisk Plus 128GB
- Ekran kartı
- AND R7950
- Anakart
- MSI H310M PRO-VDH PLUS
- İşlemci
- Intel i3-9100F
Arkadaşlar LG 22MK400H-B monitörümü kullanırken güç tuşuna basıyorum sistemi açıyorum ve güzelce algılayıp Windows'u açıyor, ama yeni aldığım Lenovo L24i-40 monitörü takıp güç tuşuna basıyorum anakart yazısını bile vermeden sadece siyah ekranda kalıyor. Monitörün kendi kapama açma tuşuna bastığımda da Lenovo yazısı geliyor ve sonra 2 saniyeliğine "Standby Mode" diyor ve siyah ekranda kalmaya devam ediyor. Ve ayrı bir acayip taraf şu ki LG monitörümle güzelce Windows'u açıp sonrasında HDMI kablosunu Lenovo monitörüme takınca sapasağlam görüntü geliyor, monitör ayarlarına baktığımda da Lenovo monitör takılmış olmasına rağmen monitör isminde "LG FULL HD" yazıyor. Yani LG'yi güzelce algılıyor ama sanırım Lenovo monitörü algılayamıyor. Bu niye oluyor en ufak bir fikrim yok, bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Bu arada Lenovo monitörü RX 480 ve Ryzen 5 5500 işlemcisine sahip farklı bir sistemde denediğimde bu tarz sorunlar olmadan monitör sıkıntısız bir şekilde çalışıyor.
Bu arada Lenovo monitörü RX 480 ve Ryzen 5 5500 işlemcisine sahip farklı bir sistemde denediğimde bu tarz sorunlar olmadan monitör sıkıntısız bir şekilde çalışıyor.