Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 7 Nisan 2021 #1 L4D1 ve L4D2'nin CoD Zombies gibi bir hikayesi var mı? Varsa nasıl?
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 7 Nisan 2021 #2 Grup üyeleri birbirlerini buluyor, sonra bazı gruptan olmayan kişilerin de yardımıyla zombi sürülerini öldürüyorlar. Sanırım oyunun hikayesi böyle.
Grup üyeleri birbirlerini buluyor, sonra bazı gruptan olmayan kişilerin de yardımıyla zombi sürülerini öldürüyorlar. Sanırım oyunun hikayesi böyle.
Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 7 Nisan 2021 #3 Ybert dedi: L4D1 ve L4D2'nin CoD Zombies gibi bir hikayesi var mı? Varsa nasıl? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam gerçekten çok iyi bir hikayesi var.
Ybert dedi: L4D1 ve L4D2'nin CoD Zombies gibi bir hikayesi var mı? Varsa nasıl? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam gerçekten çok iyi bir hikayesi var.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 7 Nisan 2021 #4 Real Defender dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam gerçekten çok iyi bir hikayesi var. Genişletmek için tıkla... Pardon, ben soruyu bu şekilde anlamamıştım. Evrenin değil oyunun hikayesi soruldu sandım
Real Defender dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam gerçekten çok iyi bir hikayesi var. Genişletmek için tıkla... Pardon, ben soruyu bu şekilde anlamamıştım. Evrenin değil oyunun hikayesi soruldu sandım
araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 7 Nisan 2021 #5 Oyunu çok küçükken oynamıştım. Hikayesi vardı ama hatırlamıyorum. @Real Defender'ın attığı videoyu izleyin, bir de game movieye bakın.
Oyunu çok küçükken oynamıştım. Hikayesi vardı ama hatırlamıyorum. @Real Defender'ın attığı videoyu izleyin, bir de game movieye bakın.
Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 7 Nisan 2021 #6 Lyrinx dedi: Pardon, ben soruyu bu şekilde anlamamıştım. Evrenin değil oyunun hikayesi soruldu sandım Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam, yine de çok iyi bence .
Lyrinx dedi: Pardon, ben soruyu bu şekilde anlamamıştım. Evrenin değil oyunun hikayesi soruldu sandım Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam, yine de çok iyi bence .
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.103 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 7 Nisan 2021 #7 Hikayesi var. Güvenli evlerdeki yazıları okursan daha iyi olur. İngilizcen varsa tabii.