Kenan Tekin Megapat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2019 #1 Sistemime L5420 işlemci taktım fakat sanırsam BIOS yüzünden bilgisayar açılamayacak kadar yavaş bu problemi nasıl çözebilirim. Sistemin; L5420 (LGA 775 için modlanmış) ECS G41T M6 4 GB RAM GTX 750 Ti Belson HK400 (sisteme yetiyor) Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2019
Sistemime L5420 işlemci taktım fakat sanırsam BIOS yüzünden bilgisayar açılamayacak kadar yavaş bu problemi nasıl çözebilirim. Sistemin; L5420 (LGA 775 için modlanmış) ECS G41T M6 4 GB RAM GTX 750 Ti Belson HK400 (sisteme yetiyor)
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 15 Ocak 2019 #2 Maalesef, anakartınıza uygun modifiye BIOS bulunmuyor. İşlemciyi stabil çalıştıramazsınız. Anakart değişmeli. Yada şöyle bir imaj oluşturma yöntemi bulunuyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Maalesef, anakartınıza uygun modifiye BIOS bulunmuyor. İşlemciyi stabil çalıştıramazsınız. Anakart değişmeli. Yada şöyle bir imaj oluşturma yöntemi bulunuyor; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kenan Tekin Megapat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2019 #3 Çözdüm durumu Intel EIST' i disable yapınca düzeldi.