Kız isen kızlarla konuş, git yakışıklı erkeklerin yanına mesela selam falan de abi ne kadar zor selam dicektir o da, erkeklerin ne kadar kolay düştüğünü söylememe gerek yok, nefes alsın yeter. Ayrıca her türlü konu olabilir durakta otobüs beklerken kaça binceksin ben de o otobüsle gidicem falan kız tacize uğradığını sanabilir çok fazla sırnaşık olmayın lütfen b.kunu çıkarmadan konuşun okuldan bölümden girin cevap verir illa ki zaten cevap verme şeklinden anlarsınız konuşmaya devam edip etmeme isteğini, egolu kız anlaşılır. Misal hangi okuldasın falan diye sorulduğunda snne yha diye bi cevap aldığınızda oradan koşarak uzaklaşmanızı tercih ediyorum. Bir kezbana yakalanmışsınız. Ama kezban güzel diyelim sanane cevabı üzerine saman yee hahaha diyip gülüceksiniz kız espirinize gülücektir bende hep yaradı, sen ne kadar komikmişsin derse gülüp öyleyimdir beraber otobüse binelim mi diye teklifte bulunun kabul ederse oldu bu iş. Etmezse kendini ağırdan satan bi kezbana denk gelmişsinizdir o zaman siz de telefonunuz çalıyomuş gibi yapıcaksınız arkadaşlar bakın burası çok önemli. Sonra açıp aşkım otobüse binicem birazdan kapatmam lazım sonra görüşürüz öptüm diyip telefonu cebinize koyun. Yanınızdaki kezban sizin gibi yakışıklı bi elemanı kaçırmak istemeyeceği için hemen kim o kız dicek sıra sende yapıştır sananeyi beraber otobüse binelim mi dediğinde atlayın hemen artık bir sevgiliniz var.
(Lütfen yazdıklarımı troll algılayın. )