Lag Spike için Wi-Fi Adaptör

Anyac

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar,

Şu anda İspanyada yaşamaktayım. Yaşadığım evde Wi-Fi ile aramda 10 metre ve 2 duvar var gibi düşünebiliriz. Laptop kullanıyorum. Bilgisayarımdan Wi-Fi full çekmesine rağmen çoğu oyunda Lag Spike(Anlık ping artışı ve tekrar normale dönüş).
Aynı zaman Discord kullanırken bile bazen 1 snlik ses kesilmeleri oluyor. Bu durum iyice can sıkmaya başladı. Kablo çekemeyeceğim için sizlerin de deneyimlerine güvenerek bu sorunu çözüme kavuşturabilecek bir Wi-Fi adaptör öneriniz var mıdır?

Not: Driver güncellemelerini yaptım.
İnternetteki birçok çözümü denedim.
Bilgisayarım: ASUS G752VL-GC085T

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeme bağlı başka cihazlardan kaynaklanıyor olabilir. Ben oyuna gireceğim zaman modem arayüzünden evdekilerin internetini kesiyorum. Mis gibi 20 ping ile oynuyor sonra onların bağlanmalarına yine müsaade ediyorum. Bir diğer sebep te bilgisayarın arkada güncelleştirme yapıyor olması veya firewall gibi şeylerin çalışıyor olması olabilir. Ben de lag sorunu için buna benzer bir şey almıştım zamanında ama pek işime yaramadı açıkçası. Yani 200 olan pingim 180 e düşmüştü.

Modeme bağlı başka cihazlardan kaynaklanıyor olabilir. Ben oyuna gireceğim zaman modem arayüzünden evdekilerin internetini kesiyorum. Mis gibi 20 ping ile oynuyor sonra onların bağlanmalarına yine müsaade ediyorum. Bir diğer sebep te bilgisayarın arkada güncelleştirme yapıyor olması veya firewall gibi şeylerin çalışıyor olması olabilir. Ben de lag sorunu için buna benzer bir şey almıştım zamanında ama pek işime yaramadı açıkçası. Yani 200 olan pingim 180 e düşmüştü.
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim fakat bu sorun günün her saatinde evde birileri olmasa da oluyor. Modemin yanına bile gitsem oluyor açıkçası çareyi kablolu bağlanarak buldum ama arkadaşımın odasından kendi odama kadar kablo çekemeyeceğim için çözümün güçlü bir wifi adaptör almaktan yana olacağını düşünüyorum.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim fakat bu sorun günün her saatinde evde birileri olmasa da oluyor. Modemin yanına bile gitsem oluyor açıkçası çareyi kablolu bağlanarak buldum ama arkadaşımın odasından kendi odama kadar kablo çekemeyeceğim için çözümün güçlü bir wifi adaptör almaktan yana olacağını düşünüyorum.
Anlıyorum sizi fakat bildiğim adaptör yok maalesef benimkinin modelini hatırlamıyorum :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı