EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.235 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #1 Oynamak istediğim bir oyun var. Oyun Asya sunucusunda ve haliyle pingler bayağı yüksek. Oyunu oynayabileceğim maksimum ping 60 veya altı olmalı. Başlıkta yazdığım araçlardan hangisi bu konuda verim sağlar?
Oynamak istediğim bir oyun var. Oyun Asya sunucusunda ve haliyle pingler bayağı yüksek. Oyunu oynayabileceğim maksimum ping 60 veya altı olmalı. Başlıkta yazdığım araçlardan hangisi bu konuda verim sağlar?
Bartra Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #2 Diğer vpnyi bilmiyorum hangisi daha iyidir bir şey söyleyemem ama Kaspersky VPN`yi öneririm güzel vpn.
Diğer vpnyi bilmiyorum hangisi daha iyidir bir şey söyleyemem ama Kaspersky VPN`yi öneririm güzel vpn.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.235 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #3 Bartra dedi: Diğer vpnyi bilmiyorum hangisi daha iyidir bir şey söyleyemem ama Kaspersky VPN`yi öneririm güzel vpn. Genişletmek için tıkla... Benim için ping önemli hocam. Oyunun serverına erişmek sıkıntı değil. Asıl önemli olan düşük ping ile oynatması. Bu tarz bir deneyimin oldu mu yoksa sadece erişim için mi kullandın Kaspersky' ı?
Bartra dedi: Diğer vpnyi bilmiyorum hangisi daha iyidir bir şey söyleyemem ama Kaspersky VPN`yi öneririm güzel vpn. Genişletmek için tıkla... Benim için ping önemli hocam. Oyunun serverına erişmek sıkıntı değil. Asıl önemli olan düşük ping ile oynatması. Bu tarz bir deneyimin oldu mu yoksa sadece erişim için mi kullandın Kaspersky' ı?
sicario12 Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #4 EdoMinato dedi: Benim için ping önemli hocam. Oyunun serverına erişmek sıkıntı değil. Asıl önemli olan düşük ping ile oynatması. Bu tarz bir deneyimin oldu mu yoksa sadece erişim için mi kullandın Kaspersky'ı? Genişletmek için tıkla... Kaspersky VPN'in paralısını bir ara bir oyunda kullanmışdım pingim azdı ve güzel çalışıyordu arada bir kesilme falan olmuyordu.
EdoMinato dedi: Benim için ping önemli hocam. Oyunun serverına erişmek sıkıntı değil. Asıl önemli olan düşük ping ile oynatması. Bu tarz bir deneyimin oldu mu yoksa sadece erişim için mi kullandın Kaspersky'ı? Genişletmek için tıkla... Kaspersky VPN'in paralısını bir ara bir oyunda kullanmışdım pingim azdı ve güzel çalışıyordu arada bir kesilme falan olmuyordu.