ünlem Decapat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 112 8 Nisan 2021 #1 Bu oyun hiçbir kod yazılmadan yapıldı. Lakorka by bilgimahellesi Tek kişinin yaptığı 3d korku oyunu bilgimahellesi.itch.io 1- Kodsuz mükemmel oyunlar yapılabilir. 2- Üç günde yapıldı. 3- Tek kişi tarafından yapıldı.(Ben yaptım.)
Bu oyun hiçbir kod yazılmadan yapıldı. Lakorka by bilgimahellesi Tek kişinin yaptığı 3d korku oyunu bilgimahellesi.itch.io 1- Kodsuz mükemmel oyunlar yapılabilir. 2- Üç günde yapıldı. 3- Tek kişi tarafından yapıldı.(Ben yaptım.)
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #2 Tebrik ederim. Güldüğüm kısım 3. cümle
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Nisan 2021 #3 ünlem dedi: Bu oyun hiçbir kod yazılmadan yapıldı. Lakorka by bilgimahellesi Tek kişinin yaptığı 3d korku oyunu bilgimahellesi.itch.io 1- Kodsuz mükemmel oyunlar yapılabilir. 2- Üç günde yapıldı. 3- Tek kişi tarafından yapıldı.(Ben yaptım.) Genişletmek için tıkla... Kodsuz mükemmel oyunlar yapılabilir ama sen hakim olursan daha da iyi yapılır. Üç günden fazla sürer ama daha iyi olur. Takım tarafından yapılır. (Biz yaptık.)
ünlem dedi: Bu oyun hiçbir kod yazılmadan yapıldı. Lakorka by bilgimahellesi Tek kişinin yaptığı 3d korku oyunu bilgimahellesi.itch.io 1- Kodsuz mükemmel oyunlar yapılabilir. 2- Üç günde yapıldı. 3- Tek kişi tarafından yapıldı.(Ben yaptım.) Genişletmek için tıkla... Kodsuz mükemmel oyunlar yapılabilir ama sen hakim olursan daha da iyi yapılır. Üç günden fazla sürer ama daha iyi olur. Takım tarafından yapılır. (Biz yaptık.)
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 8 Nisan 2021 #4 Başarılarınızın devamını diliyorum. Kodsuz oyun yapılamaz, kod yazmadan yapılabilir. Onlar da mükemmelden çok uzak olur. Günümüz için durum bu.
Başarılarınızın devamını diliyorum. Kodsuz oyun yapılamaz, kod yazmadan yapılabilir. Onlar da mükemmelden çok uzak olur. Günümüz için durum bu.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #5 Vavien. dedi: Başarılarınızın devamını diliyorum. Kodsuz oyun yapılamaz, kod yazmadan yapılabilir. Onlar da mükemmelden çok uzak olur. Günümüz için durum bu. Genişletmek için tıkla... Kod kullanmadan monitörden görüntü bile alamaz. Kod yazmadan yaptığını belirtse güzel olur.
Vavien. dedi: Başarılarınızın devamını diliyorum. Kodsuz oyun yapılamaz, kod yazmadan yapılabilir. Onlar da mükemmelden çok uzak olur. Günümüz için durum bu. Genişletmek için tıkla... Kod kullanmadan monitörden görüntü bile alamaz. Kod yazmadan yaptığını belirtse güzel olur.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 8 Nisan 2021 #6 RDR2 ile yarışır.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 8 Nisan 2021 #7 Bağırma sesleri daha fazla olabilir. Canavarlar peşimizden kovalasa daha iyi olur.
ünlem Decapat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 112 8 Nisan 2021 #8 LastPlayer dedi: RDR2 ile yarışır. Genişletmek için tıkla... Çok doğru bir tespit(!) Madss dedi: Bağırma sesleri daha fazla olabilir. Canavarlar peşimizden kovalasa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Canavarlar peşimizden kovalasa daha iyi olur.=Kod.
LastPlayer dedi: RDR2 ile yarışır. Genişletmek için tıkla... Çok doğru bir tespit(!) Madss dedi: Bağırma sesleri daha fazla olabilir. Canavarlar peşimizden kovalasa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Canavarlar peşimizden kovalasa daha iyi olur.=Kod.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 8 Nisan 2021 #9 ünlem dedi: Canavarlar peşimizden kovalasa daha iyi olur.=kod. Genişletmek için tıkla... Unutmuşum.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 8 Nisan 2021 #10 Güzel olmuş hocam.