Jugram Kilopat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 394 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar orta kısımlar da lamba gibi yanıp sönen efekti nasıl yapabilirim? Flicker benzeri şeyler kullanarak denedim ama benzetemedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar orta kısımlar da lamba gibi yanıp sönen efekti nasıl yapabilirim? Flicker benzeri şeyler kullanarak denedim ama benzetemedim.
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 8 Mart 2021 #2 Glow.
Lowell1 Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 8 Mart 2021 #3 Bu nasıl şarkı. Glow.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 8 Mart 2021 #4 OnlyGroovy dedi: Glow. Genişletmek için tıkla... Glow ışık efekti değil midir? Parlatma, yansıtma. Arkadaş sürekli yanıp sönmesini sormuş bence.
OnlyGroovy dedi: Glow. Genişletmek için tıkla... Glow ışık efekti değil midir? Parlatma, yansıtma. Arkadaş sürekli yanıp sönmesini sormuş bence.
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.244 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 8 Mart 2021 #5 Jugram dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar orta kısımlar da lamba gibi yanıp sönen efekti nasıl yapabilirim? Flicker benzeri şeyler kullanarak denedim ama benzetemedim. Genişletmek için tıkla... Solid ile her keyframe keserek yapabilirsin.
Jugram dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar orta kısımlar da lamba gibi yanıp sönen efekti nasıl yapabilirim? Flicker benzeri şeyler kullanarak denedim ama benzetemedim. Genişletmek için tıkla... Solid ile her keyframe keserek yapabilirsin.
Jugram Kilopat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 394 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2021 #6 Lowell1 dedi: Bu nasıl şarkı. Glow. Genişletmek için tıkla... Derin anlamlı bir parça her ne kadar zor anlaşılsa da, çevirisini yapmaya çalışıyorum.
Lowell1 dedi: Bu nasıl şarkı. Glow. Genişletmek için tıkla... Derin anlamlı bir parça her ne kadar zor anlaşılsa da, çevirisini yapmaya çalışıyorum.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 8 Mart 2021 #7 Selares dedi: Solid ile her keyframe keserek yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bence de bu. Bunu diyecektim. Net bir efekt değil bu bence. Sahneler kesilerek yapılabilir.
Selares dedi: Solid ile her keyframe keserek yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bence de bu. Bunu diyecektim. Net bir efekt değil bu bence. Sahneler kesilerek yapılabilir.
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.244 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 8 Mart 2021 #8 MESs¹¹ dedi: Bence de bu. Bunu diyecektim. Net bir efekt değil bu bence. Sahneler kesilerek yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Sahneler kesilince sıkıntı çıkabiliyor. Hocam en sağlıklısı Solid ile yapmak.
MESs¹¹ dedi: Bence de bu. Bunu diyecektim. Net bir efekt değil bu bence. Sahneler kesilerek yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Sahneler kesilince sıkıntı çıkabiliyor. Hocam en sağlıklısı Solid ile yapmak.
Jugram Kilopat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 394 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2021 #9 Selares dedi: Solid ile her keyframe keserek yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Solide atmam gereken bir efekt var mı ? Veya rengi falan.
Selares dedi: Solid ile her keyframe keserek yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Solide atmam gereken bir efekt var mı ? Veya rengi falan.
OnlyGroovy Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 872 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Technopat Forum'da. 8 Mart 2021 #10 MESs¹¹ dedi: Glow ışık efekti değil midir? Parlatma, yansıtma. Arkadaş sürekli yanıp sönmesini sormuş bence. Genişletmek için tıkla... Hocam devamlı olarak koyarsanız ve kısarsanız olur. Pack araştırın. Pars mazi adlı YouTuber'in packini kullanın.
MESs¹¹ dedi: Glow ışık efekti değil midir? Parlatma, yansıtma. Arkadaş sürekli yanıp sönmesini sormuş bence. Genişletmek için tıkla... Hocam devamlı olarak koyarsanız ve kısarsanız olur. Pack araştırın. Pars mazi adlı YouTuber'in packini kullanın.