H Hakan94 Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 78 17 Haziran 2025 #1 Bu lamba kapağı nasıl açılır acaba? Cam kismini çeviriyorum olmuyor sert çevirmek istemedim cam olduğu için. Sizce sert mi çevireyim? Yoksa ortada ki kısmı mi anahtarla cevireyim? Dosya Ekleri IMG_20250617_190506_768.jpg 68,5 KB · Görüntüleme: 51
Bu lamba kapağı nasıl açılır acaba? Cam kismini çeviriyorum olmuyor sert çevirmek istemedim cam olduğu için. Sizce sert mi çevireyim? Yoksa ortada ki kısmı mi anahtarla cevireyim?
Goblinhan_Yıkan Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2025 #2 Ortadaki kısmını anahtarla çevirebilirsiniz. Cam kısmını çok sert çevirirseniz de olmaz çünkü anahtarlı kısım orayı tutuyor.
Ortadaki kısmını anahtarla çevirebilirsiniz. Cam kısmını çok sert çevirirseniz de olmaz çünkü anahtarlı kısım orayı tutuyor.
H Hakan94 Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 78 17 Haziran 2025 #3 Goblinhan_Yıkan dedi: Ortadaki kısmını anahtarla çevirebilirsiniz. Cam kısmını çok sert çevirirseniz de olmaz çünkü anahtarlı kısım orayı tutuyor. Genişletmek için tıkla... Elektrik şartelini kapatmama gerek var mı?
Goblinhan_Yıkan dedi: Ortadaki kısmını anahtarla çevirebilirsiniz. Cam kısmını çok sert çevirirseniz de olmaz çünkü anahtarlı kısım orayı tutuyor. Genişletmek için tıkla... Elektrik şartelini kapatmama gerek var mı?
Goblinhan_Yıkan Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2025 #4 Hakan94 dedi: Elektrik şartelini kapatmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Yani hocam. Garanti olsun.
Hakan94 dedi: Elektrik şartelini kapatmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Yani hocam. Garanti olsun.