per Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 3 Ağustos 2023 #21 Edin Dzekoo dedi: Sora alacaksan skatez de almak iyi olur. Skatezi biraz sıkıntı. Evet şu anda stokta görünmüyor. Mini olanı var o da küçük kalıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, soranın skatezlerine zayıf diyorlar. Ben de niyetlenmiştim Atlantis almaya fakat ne zaman geleceği belli değilmiş. Üretici noktasında sıkıntı varmış.
Edin Dzekoo dedi: Sora alacaksan skatez de almak iyi olur. Skatezi biraz sıkıntı. Evet şu anda stokta görünmüyor. Mini olanı var o da küçük kalıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, soranın skatezlerine zayıf diyorlar. Ben de niyetlenmiştim Atlantis almaya fakat ne zaman geleceği belli değilmiş. Üretici noktasında sıkıntı varmış.
E enesakts Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #22 Edin Dzekoo dedi: Daha yeni internet kafeden geldim. Cebine at kullan çok iyi, memnunum. Genişletmek için tıkla... hocam hala kullanıyor musunuz acaba memnun musunuz?
Edin Dzekoo dedi: Daha yeni internet kafeden geldim. Cebine at kullan çok iyi, memnunum. Genişletmek için tıkla... hocam hala kullanıyor musunuz acaba memnun musunuz?
Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.286 19 Ekim 2023 #23 enesakts dedi: hocam hala kullanıyor musunuz acaba memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet kullanıyorum güzel. Hatta geçenlerde tuşu bozulmuştu, garantiye gönderdim tamir edip bir de hediye olarak yeni skatez taktılar.
enesakts dedi: hocam hala kullanıyor musunuz acaba memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet kullanıyorum güzel. Hatta geçenlerde tuşu bozulmuştu, garantiye gönderdim tamir edip bir de hediye olarak yeni skatez taktılar.
E enesakts Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #24 Edin Dzekoo dedi: Evet kullanıyorum güzel. Hatta geçenlerde tuşu bozulmuştu, garantiye gönderdim tamir edip bir de hediye olarak yeni skatez taktılar. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel ama ürünü wraithesportsdan almayı düsünüyorum siz oradan mi almıştınız?
Edin Dzekoo dedi: Evet kullanıyorum güzel. Hatta geçenlerde tuşu bozulmuştu, garantiye gönderdim tamir edip bir de hediye olarak yeni skatez taktılar. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel ama ürünü wraithesportsdan almayı düsünüyorum siz oradan mi almıştınız?
Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.286 19 Ekim 2023 #25 enesakts dedi: Gayet güzel ama ürünü wraithesportsdan almayı düsünüyorum siz oradan mi almıştınız? Genişletmek için tıkla... Evet oradan aldım.
enesakts dedi: Gayet güzel ama ürünü wraithesportsdan almayı düsünüyorum siz oradan mi almıştınız? Genişletmek için tıkla... Evet oradan aldım.