kinglegend Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #21 Hocam bende bu fareden aldım fakat USB kablosunu taktıgım zaman calısmıyor.
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.229 Çözümler 4 Yer Bolu 1 Mart 2024 #22 kinglegend dedi: Hocam bende bu fareden aldım fakat USB kablosunu taktıgım zaman calısmıyor. Genişletmek için tıkla... Başka fare takılı mı? Bende de 2 fare var birini çıkarıyorum diğeri çalışıyor. Fare altında kapatıp açma var onu deneyebilir misin?
kinglegend dedi: Hocam bende bu fareden aldım fakat USB kablosunu taktıgım zaman calısmıyor. Genişletmek için tıkla... Başka fare takılı mı? Bende de 2 fare var birini çıkarıyorum diğeri çalışıyor. Fare altında kapatıp açma var onu deneyebilir misin?
kinglegend Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #23 ginowhis dedi: Başka fare takılı mı? Bende de 2 fare var birini çıkarıyorum diğeri çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamasındaki driver güncellemem gerekiyormuş düzeldi şimdi.
ginowhis dedi: Başka fare takılı mı? Bende de 2 fare var birini çıkarıyorum diğeri çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamasındaki driver güncellemem gerekiyormuş düzeldi şimdi.
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.229 Çözümler 4 Yer Bolu 1 Mart 2024 #24 kinglegend dedi: Hocam uygulamasındaki driver güncellemem gerekiyormuş düzeldi şimdi. Genişletmek için tıkla... Sıfır olarak mı aldınız merakımdan soruyorum? Bende benim Lamzu Atlantis'i satmaya çalışıyorum da
kinglegend dedi: Hocam uygulamasındaki driver güncellemem gerekiyormuş düzeldi şimdi. Genişletmek için tıkla... Sıfır olarak mı aldınız merakımdan soruyorum? Bende benim Lamzu Atlantis'i satmaya çalışıyorum da
kinglegend Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #25 ginowhis dedi: Sıfır olarak mı aldınız merakımdan soruyorum? Bende benim Lamzu Atlantis'i satmaya çalışıyorum da Genişletmek için tıkla... Sıfır aldım hocam gayet memnunum şu anlık. Siz niye satıyorsunuz ki?
ginowhis dedi: Sıfır olarak mı aldınız merakımdan soruyorum? Bende benim Lamzu Atlantis'i satmaya çalışıyorum da Genişletmek için tıkla... Sıfır aldım hocam gayet memnunum şu anlık. Siz niye satıyorsunuz ki?
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.229 Çözümler 4 Yer Bolu 1 Mart 2024 #26 kinglegend dedi: Sıfır aldım hocam gayet memnunum şu anlık. Siz niye satıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Fazla hafif uzun süredir kullanıyorum alışamadım.
kinglegend dedi: Sıfır aldım hocam gayet memnunum şu anlık. Siz niye satıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Fazla hafif uzun süredir kullanıyorum alışamadım.
kinglegend Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #27 ginowhis dedi: Fazla hafif uzun süredir kullanıyorum alışamadım. Genişletmek için tıkla... Bende deathhadder v2'den geçtim bayağı hafif alışmaya çalışıyorumdaha profesyonel ama hala Razer ile daha iyi oynuyorum .
ginowhis dedi: Fazla hafif uzun süredir kullanıyorum alışamadım. Genişletmek için tıkla... Bende deathhadder v2'den geçtim bayağı hafif alışmaya çalışıyorumdaha profesyonel ama hala Razer ile daha iyi oynuyorum .