Elektronik Lamzu Atlantis Mini 2079 TL🔥

Ninjutso Sora'ya çok yakın bir boyutu var. Atlantis Mini, Sora'dan çok hafif daha küçük. Dolar arttıkça Wgear üzerinde de fiyatlar hızlıca artıyor. Bu indirim çok iyi. Lamzu Atlantis'i ilk çıktığında 1750 TL'ye satın almıştım. 2023 senesinin ortasında, Mini versiyonu neredeyse aynı fiyatta.

Üstüne geliştirilen noktalar var. Coating geliştirilmiş olmalı bir de hafif wooble düzeltilmişti.

İfadeler: Pxn
Üstüne geliştirilen noktalar var. Coating geliştirilmiş olmalı bir de hafif wooble düzeltilmişti.

Evet. Wooble nedeni ise sol ve sağ tıkın iç taraftan tek vida ile sabitlenmesiydi. Benim aldığım ön sipariş faremde bu şekildeydi. YouTube üzerinde teardown videolarını izlediğimde 2 vida ile sabitlendiğini gördüm. Daha sonrasında skatez iyileştirmesi vb. de yapılmış.

İkinci versiyonu ile mini aynı bu konularda.

Ben direk sipariş geçtim. En güzel yanı vade farksız tüm kartlara 6 taksit imkanı sunuyorlar. Aylık 353TL vererek premium seviye bir mouse sahibi oluyorsunuz. Yanlış bilmiyorsam 90 dolara piyasaya çıktı. Mevcut dolar kuru ile çarptığınızda bile 2278tl ediyor.

Glorious Model D sahibiyim. Bu indirimdeki ürüne geçmeye değer mi? Genelde claw grip olarak kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…