Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir. 2.5D kavisli kenar tasarımı, yüzeyi aşınmalara karşı korurken pürüzsüzlüğü artırır. Anti-collapse dolgu malzemesi, daha iyi bir destek sağlar. Ayrıca, 3M yapışkan kullanılarak ürünün yerinden kayması...
Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir. 2.5D kavisli kenar tasarımı, yüzeyi aşınmalara karşı korurken pürüzsüzlüğü artırır. Anti-collapse dolgu malzemesi, daha iyi bir destek sağlar. Ayrıca, 3M yapışkan kullanılarak ürünün yerinden kayması...
Skates olarak hangisi daha iyidir bilmem ama:
Tam kalıp skatesler o mouse'un altındaki orijinal skateslerle aynı şekilde olur;
Dot skatesler içe her mouse'a uyacak nokta nokta şekillerden oluşur ve sen onu istediğin yere takarsın.
ESPTiger Ice V2 bayağı iyi skates ama diğerini bilmiyorum. Ben olsam ESPTiger alırdım.
Dot ve tam kalıp arasındaki fark ise Dot daha uzun süre aşınır ve sürtünme yüzeyi daha az olduğundan daha iyi bir kontrol sağlar. Daha iyi kontrol dediğim iş biraz göreceli, kimine göre tam boy daha iyidir ama ben her zaman dot taraflısıyım.
Esptiger ıce V2 bayağı iyi skates ama diğerini bilmiyorum. Ben olsam esptiger alırdım.
Dot ve tam kalıp arasındaki fark ise dot daha uzun süre aşınır ve sürtünme yüzeyi daha az olduğundan daha iyi bir kontrol sağlar. Daha iyi kontrol dediğim iş biraz göreceli, kimine göre tam boy daha iyidir ama ben her zaman dot taraflısıyım.