Evet wraithten aldim. Kullanici hatasi deme gibi bi durumlari var mi?Wraith'ten mi aldın? Videoyu onlara ulaştırırsan fareni isterler, düzeltip geri gönderirler.
Evet wraithten aldim. Kullanici hatasi deme gibi bi durumlari var mi?
Teşekkür ederim. Whatsaptan ulaştim, 11den sonra açiliyormus.Yok, demelerine imkan yok. Garantileri iyi. Size bir form doldurup Yurtiçi Kargo ile ürünü göndermenizi isterler.
İade istemiyoum zaten, tamir olsun veya değişim yapilsin yeterli.
Deforme urunler icin iade aliniyor yazmişlar o yuzden acaba degisim olur mu diye düşünmuştum.Bu gibi küçük tıklama sorunlarına değişim yapmazlar. Değişim yapmaları için daha büyük ve kendi çözemedikleri sorun olması gerek. Farenin nereye sürttüğünü ve gıcırtı sesi çıkarttığını biliyorum. Rahat çözülecek bir durum. Gerekli olan parça ufacık bir bant parçası.
Deforme urunler icin iade aliniyor yazmişlar o yuzden acaba degisim olur mu diye düşünmuştum.
Dışardan bakinca herhangi bir yere değmiyor. Tiklarken de surtunme hissiyati oluşmuyor. Fakat gıcır gıcır ses geliyor tuhaf valla.
Sağ tıkın sadece sağına doğru bastığında ses çıkmasının nedeni, sağa basarken hafif de olsa butonu sola doğru itmen ve o tarafa sürtünmesi. Şu taraftan ittirerek tıklayınca daha da bir gıcırdaması lazım. Belki o zaman sürtünmeyi de hissedersin.
Eki Görüntüle 1981436
Guncelleme: Yenisi ile degiştirildi.