Q quincethe Yoctopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Lamzu Atlantis'in sağ switchini kalih GM2 ile değiştirdim ama şu an çalışmıyor. Yerine 2 farklı mekanik switch denedim ama sorun devam ediyor.
Lamzu Atlantis'in sağ switchini kalih GM2 ile değiştirdim ama şu an çalışmıyor. Yerine 2 farklı mekanik switch denedim ama sorun devam ediyor.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #2 quincethe dedi: Lamzu Atlantis'in sağ switchini kalih GM2 ile değiştirdim ama şu an çalışmıyor. Yerine 2 farklı mekanik switch denedim ama sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... pcbde sorun olmuş olabilir bir ihtimal lehimlerken fazla ısıtılmışsa vesaire. Artı 0 Eksi
quincethe dedi: Lamzu Atlantis'in sağ switchini kalih GM2 ile değiştirdim ama şu an çalışmıyor. Yerine 2 farklı mekanik switch denedim ama sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... pcbde sorun olmuş olabilir bir ihtimal lehimlerken fazla ısıtılmışsa vesaire.
KS KS Q quincethe Yoctopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 Galiba PCB'yi kazıyarak yeni yol açıldığında düzeltilebiliyormuş Artı 0 Eksi