İnceleme Lamzu Atlantis

Scroll tekerinin bir ayarı var mı bu cihazın? Örneğin aşağı veya yukarı kaydırdığımda 2 yukarı çıkıyorsa 1 aşağı iniyor veya tam tersi durum yaşanıyor? Uygulamadan bir ayarı yanlış yapmış olabilir miyim acaba?

Selamlar,

Bende de aynı durum oldu. Lamzuya ve Wraithe yazdım cevap bekliyorum.

Uygulama üzerinden dpi ayarlaması yapıp geçiş yapabiliyorum fakat altta yer alan dpi değiştirme tuşundan geçiş yapamıyorum. Bir bilgisi olan var mıdır?

Sizin dpi ışığı sürekli yanıyor mu? Ya da sağlıklı bir şekilde altta yer alan tuş ile geçiş yapabiliyor musunuz? @kurmayoffuture

Bende OG V2 var ve alttaki tuşun ışığı hep yanmıyor. Sadece bastıkça ben uygulamadan ne ayarladıysam hangi dpidaysa ve hangi renk ayarladıysam o ışık yanıyor 2 saniye sonra sönüyor. Ve bastığımda stageler arası geçiş yapıyor. Belki uygulamadan ya 1 stage seçmişsindir yani sadece 1 dpi ayarı vardır ya da tuşun özelliğini değiştirmişsindir default yapman lazımdır.

Bende de og v2 var. Uygulamadan bir tane de ayarlasam, 5 tane de ayarlasam geçiş yapamıyorum altta ki tuş ile.

Bende de og v2 var. Uygulamadan bir tane de ayarlasam, 5 tane de ayarlasam geçiş yapamıyorum altta ki tuş ile.
Yazılımdaki ilk sekmeden 6.tuşa DPI Loop seçili oldugundan emin olun seçili olsa bile tıklayın başka bir şey yapıp tekrar DPI Loop seçin ya da direkt ilk sekmenin sağ altından Restore yapın.

Yazılımdaki ilk sekmeden 6.tuşa DPI Loop seçili oldugundan emin olun seçili olsa bile tıklayın başka bir şey yapıp tekrar DPI Loop seçin ya da direkt ilk sekmenin sağ altından Restore yapın.
Teşekkürler yarın bir deneyeceğim. Henüz bugün alıp kullanmaya başladım. Gerçi değişmese de çok problem değil zaten tek dpi olarak kullanıyorum. Bu arada otomatik uyku modu var mı? Yoksa her günün sonunda alttan kapatmak mı gerekiyor? Bilginiz var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…