İnceleme Lamzu Atlantis

10 saniye sonra falan kendi kendine uykuya geçiyor ama sitesinden uzun batarya ömrü için firmware indirebiliyordun bir bak derim daha erken/geç uykuya geçsin istiyorsan.

Bana da gonderin dediler de yedek mouseum yok diye sonra gonderecegim. Clicklerden de gicirti geldi onu da soyleyecegim. Seninkinin icini de temizlemisler mi?

Ben Wraith ile beraber garanti sürecini çalıştırdım. Düzeltip ilettiler. Şu an memnunum

Hocam düzelttikten sonra tekrar problemler oldu mu aynı veya farklı problemler. Şu an hala kullanmaya devam ediyor musunuz mouseu önerir misiniz?

Hocam düzelttikten sonra tekrar problemler oldu mu aynı veya farklı problemler. Şu an hala kullanmaya devam ediyor musunuz mouseu önerir misiniz?
Merhaba, evet bir sorun yaşamadım daha sonra. Tavsiye ediyorum.

Bendeki mouseta optikte de sıkıntı başladı scroll problemi korkunç seviyeye geldi garantiye göndermek için kendilerine ulaşmaya çalışıyorum ama cevap vermiyorlar Henüz gönderemedim 2 haftadır hem mail hem whatsapptan ulaşmaya çalışıyorum. Siteye canlı destek eklemişler henüz saatleri denkleştirip yazamadım siteden

Sitedeki iletişim panelindeki mesaj göndrme yerinden de mesaj gönderdim ama dönüş yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…