Lamzu maya X için mouse pad önerisi

muti535353

Hectopat
Daha fazla  
Mouseyı yeni değiştirdim için yeni sense geçtim. 800 DPI 0.2 sens mouse pad öneriniz ne olur artizan düşündüm ama Lamzu maya X skatezleriyle hangisi iyi uyumlu olur? Yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe önemli değil

Mouseyı yeni değiştirdim için yeni sense geçtim. 800 DPI 0.2 sens mouse pad öneriniz ne olur artizan düşündüm ama Lamzu maya X skatezleriyle hangisi iyi uyumlu olur? Yardımcı olursanız sevinirim. Bütçe önemli değil

Skateslere göre mouse pad alınmaz. Nasıl bir şey istiyorsunuz mouse pad için ?

Skatezler çok bir fark yaratmıyor önemli olan sizin ne istediğiniz hibrit Speed Control hangisini tercih edeceksiniz?

Vallaha hiç bilmiyorum ne özellikleri var hangisi daha avantajlı sensim yavaş hangisinde en rahat ederim daha önce oynamadığım için bilmiyorum.

Skateslere göre mouse pad alınmaz. Nasıl bir şey istiyorsunuz mouse pad için?
Bir arkadaş öyle demişti bana da anladım daha önce pek mouse pad kullanmadım hangisi ne işe yarıyor bilmiyorum 800 DPI 0.2 sensim yavaş hangisinde iyi hareket ederim artizan iyi diyorlar ama anlamıyorum bende.

Bir arkadaş öyle demişti bana da anladım daha önce pek mouse pad kullanmadım hangisi ne işe yarıyor bilmiyorum 800 DPI 0.2 sensim yavaş hangisinde iyi hareket ederim artizan iyi diyorlar ama anlamıyorum bende.

Artisan en üst seviye markalardan biri belki de en iyisi. Artisan Zero da çoğu kişiye hitap eden bir yüzeye sahip. Daha önce hiç kullanmadıysanız pad için iyi bir başlangıç noktası. Sens düşük olup speed pad de tercih edebilirsiniz ya da tam tersi de. Biraz kullanıcıya kalıyor bu durum.

Artisan en üst seviye markalardan biri belki de en iyisi. Artisan Zero da çoğu kişiye hitap eden bir yüzeye sahip. Daha önce hiç kullanmadıysanız pad için iyi bir başlangıç noktası. Sens düşük olup Speed pad de tercih edebilirsiniz ya da tam tersi de. Biraz kullanıcıya kalıyor bu durum.

Razer Gigantus V2 kullandım iyiydi başkan başlarda sonradan kötüleşti yüzeyi değişti başlarda iyiydi.

Razer Gigantus V2 kullandım iyiydi başkan başlarda sonradan kötüleşti yüzeyi değişti başlarda iyiydi.

Ama aynısından almam yani daha iyileri vardır illaki.

Artisan Zero Soft alınır o zaman. Soft üstü fazla hızlı gelir. Sanırsam stoklar bitti, ya yurt dışından ya da ikinci elden bulmanız lazım. 2. el ile uğraşmak istemiyorsanız ESPTiger Tang Dao SR alabilirsiniz. Tabii ki birebir değil ama benzer yüzeydeler.

@Michael_Kaiser başka ne olur kral ?

Aslında biraz isteklerinizi betimleseniz bizi de rahatlatmış olursunuz.

Başkan Valorant düşük sens için önerilen mousepadler ne.

Sen önermiştin herhalde xraypad o mesela hiç bana göre değildi başkan verdim onu arkadaşa.

Yumuşak olunca kullanamıyorum herhalde yüzeyin biraz sert olması gerek sanırsam o mouse pad yumuşaktı.

Başkan Valorant düşük sens için önerilen mousepadler ne.

Sen önermiştin herhalde xraypad o mesela hiç bana göre değildi başkan verdim onu arkadaşa.

Yumuşak olunca kullanamıyorum herhalde yüzeyin biraz sert olması gerek sanırsam o mouse pad yumuşaktı.
Sen durdurma gücü ve sertlik istiyorsun sanırım biraz daha.
MID versiyonu sana gider bunun ama eğer ful durdurma gücü istiyorsan başka bir pad önerebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı