muti535353 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 04:53 #31 Efe KIPKINER dedi: İki modeli de kullandım, G PRO X 2'yi aktif olarak kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım, sizin önerdiğiniz mouse ile ilgili şikayetleri Reddit linki olarak bırakmıştım üstte. Genişletmek için tıkla... Parti savunur gibi savundun kardeşim helal olsun bunun yapımcısı bu kadar savunmaz. Tanıdık falan mı bunun üreticisi?
Efe KIPKINER dedi: İki modeli de kullandım, G PRO X 2'yi aktif olarak kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım, sizin önerdiğiniz mouse ile ilgili şikayetleri Reddit linki olarak bırakmıştım üstte. Genişletmek için tıkla... Parti savunur gibi savundun kardeşim helal olsun bunun yapımcısı bu kadar savunmaz. Tanıdık falan mı bunun üreticisi?
focevher Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.430 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 dakika önce #32 muti535353 dedi: Parti savunur gibi savundun kardeşim helal olsun bunun yapımcısı bu kadar savunmaz. Tanıdık falan mı bunun üreticisi? Genişletmek için tıkla... Bir bilsek hocam çok savunma nedenini adam kronik sorunlu ürünü durmadan savunuyor.
muti535353 dedi: Parti savunur gibi savundun kardeşim helal olsun bunun yapımcısı bu kadar savunmaz. Tanıdık falan mı bunun üreticisi? Genişletmek için tıkla... Bir bilsek hocam çok savunma nedenini adam kronik sorunlu ürünü durmadan savunuyor.