Yaklaşık 6 aydır falan Lamzu maya X kullanıyorum. Sizce bu mouseden Superlight 2'ye geçilir mi? Bence geçilmez ama sormak istedim çünkü çoğu e-sporcu Superlight kullanıyor.
Yaklaşık 6 aydır falan Lamzu maya X kullanıyorum. Sizce bu mouseden Superlight 2'ye geçilir mi? Bence geçilmez ama sormak istedim çünkü çoğu e-sporcu Superlight kullanıyor.
Geçilir dostum tabii ki. Yeterince kendini kanıtlamış bir ürün olduğunu düşünüyorum. Major finalinde yoktu diye bir yorum gelmiş ama e-spor arenalarında en çok kullanılan mouse kendisi zaten, finale çıkan takımlarla ilgili bir durum bu. Diğer çeyrek ve yarı final oynayan takımlardaki oyuncuların çoğu g pro x2 kullanıyor. Bahsedilen Budapest major finalini kazanan takımın en iyi 2. oyuncusu ve final maçının top friggerı Ropz da Razer deathadder v3 hyperspeed kullandı mesela. Oyuncular kendi tercihlerine göre seçim yapıyorlar ama en çok tercih edilen mouse modeli senin geçip geçmemekte karar verme aşamasında olduğun G pro x2 dir. Zirve bu mousedir.