Lamzu Thorn 2800 TL'ye alınır mı?

Zyetwy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1650 ti
i7 10750H 2.60 GHz
16 GB Ram
1 TB Hdd
256 GB Ssd
(Lenova ideaPad Gaming 3 Laptop)
Elim palm. Ss prime kullanıyorum. Sizce bu fiyata daha iyi alternatif var mı?

Son düzenleme:
Ergo bakıyorsan çok iyi fiyat.
Hocam beyazı var siyah olanı 4k donglela geliyor da. Ben beyaz istemiyorum sevmiyorum pek siyahın da stok bitmiş maalesef ki.

Hocam beyazı var siyah olanı 4k donglela geliyor da. Ben beyaz istemiyorum sevmiyorum pek siyahın da stok bitmiş maalesef ki.
Ozaman az üstüne Waizowl Pro 2 bak. Hem 8k alıcı ile beraber geliyor çok iyi ürün.

O zaman az üstüne Waizowl Pro 2 bak. Hem 8K alıcı ile beraber geliyor çok iyi ürün.

Hocam işlemci i7 10750H ekran kartım GTX 1650 Ti. 2K-4K yük bindirir mi? Sıkıntı olur mu?

Önerdiğiniz mouse claw için daha uygun maalesef ki

Hocam işlemci i7 10750H ekran kartım GTX 1650 Ti. 2K-4K yük bindirir mi? Sıkıntı olur mu?

Önerdiğiniz mouse claw için daha uygun maalesef ki

O mouse yarı ergo gene palm kullanırsın. Ayrıca 8k olsa bile 1000hz kullanabilirsin ilerde sistem değişirsen işine gelir.

Bu arada site olarak Eloshape üzerinden Mouse boyut ve şekil karşılaştırması yapabilirsin.

O mouse yarı ergo gene palm kullanırsın. Ayrıca 8k olsa bile 1000hz kullanabilirsin ilerde sistem değişirsen işine gelir.
Şu anlık sistem yenilemeyi pek düşünmüyorum.
Ayrıca thorn optic switch ve el boyutlarına daha uygun olduğu için thorn almayı düşünüyorum ama şu beyaz olması çok canımı sıkıyor. Siyah olsa çok iyi

Şu anlık sistem yenilemeyen pek düşünmüyorum
Şuan için en güncel teknoloji birşey alacaksın bozulana kadar değiştirme ihtiyacı anca 3-4 sene sonra hissedilebilir bozulmazsa o yüzden sorun yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…